Glsmbln Gebelik ilk kızımı 34. Haftada nişanim geldi 2 gün sürmeden doğurdum şimdi 2. Kızım 37+4 az önce bı ağrıyla uyandım bı girrim nişanim gelmiş pembemsi kan pazartesi kontrolüm vardı bekliyimmi yoksa sabah gideyim mi napayım acaba hafif sol kasıkta sancı geldi sanki dk falan mı tutsam napsam kızlar hiç gelmicek gibiydi sizler Nisan geldikten kaç gün sonra dogurdunuz acaba
Marrie Glsmbln ilk gebelik tecrübem yok ama değişiyor sanırım, 1 haftayı geçti nişanım geleli doğum başlamadı hala
Mavisevgim Glsmbln bebek hareketlerin iyiyse bekle canım pazartesi gidersin nişan gelmesi hemen doğumu başlatmaz rahat ol
Mavisevgim Glsmbln yaaaa gözün aydın nasıl oldu suni sancı mı verildi? Senin sancın mı geldi ? Ben bazen acaba wc deyken ya nişanım gelse fark etmesem diye kafamda kuruntu yapıyorum 😅😅
mamyyy1312 Mavisevgim farkedilmicek bisey degil inan bana. Bi parca gibi geliyor anliyorsun yani bn wcde farkettim geldiğini.
Harikuladeee Ay maşallahh ayrıntıları yazar mısınız nasıl oldu nasıl gelişti,,, bizde 37 deyiz gece arada adet sancısı giriyor hareket edince geciyor baskıda arttı iyice
Glsmbln Harikuladeee aşkım adet sancilari banada çok oldu tam tamına 1 gün boyunca regl sancısı vardı gece başladı ertesi geceye kadar aralıklı girdi gitti sanki kaniyormuscasina his vardı o günün gecesinde nişanın geldi sabaha doğurdum suyumu onlar patlattı zaten dikkat et ilk gebelik değilse özellikle inan bı gittim hastaneye 6 cm olmuş ne ara oldu hiç anlamadım ben daha şiddetli sancı cekicem sanıyordum ama değilmiş daha az sürdü