Mom168 mercan0 ben 8 haftalıkken gittim bi sonrakine 12. Haftanda gel dedi doktorum önemli olan o hafta demişti ikili tarama testleri filan oluyor diye
Alyask mercan0 evet günlük sabahları alıyorum 400 mg ama içinde bazı vitamınler de var tek folık asıt degıl ismi vinalac
Esrahrz mercan0 ayda bir gidersen yeterli oluyor cnm .bide hapymamda bebegim ve siz bölümünde de söylüyo bu hafta doktorunuz sizden sunu isteyebilur falan gibi.sağlık ocağına kaydoldunmu .
mercan0 Esrahrz uygulamadan değil de tarayıcıdan girdiğim için o bölümü göremiyorum teşekkür ederim söylediğiniz için, uygulamayı indireyim. kayıt için de sağlık ocağına yarın gideceğim.
e_blue_sky_a mercan0 hamilelik öncesi 6ay hamile kalana kadar. Kalınca 3ay…. 400 ml…. Sonra vitamine geçiliyor re genesis max güzel perinatoloji vermişti onda da var folik esit Bi miktar
Patito__ Ayse0575 hangisini iciyorsunuz dr mu verdi bnmde o genlerimde sorun vrmis folik asiti hamilelik boyuncami iceceksinjz dedi dr ?
Ayse0575 Patito__ evet gebelik boyunca içeceğim, bana doktor verdi Assos pharma folic 1 kullanıyorum 😊
Ozgekiz mercan0 ben ilk gebeligimde öncesinde başladım, doğum sonrasında 5 ay kadar kullandım. Multi vitamindi. Şimdiki.gebeligim de öğrendikten sonra başladım, inşallah canım oğlumda olduğu gibi emzirme sürecinde de kullanirim