Srfe01 Zehrazaras11 evet iri deniyor tasiyamiyorum artık karnım füze gibi bel ve kasık ağrısindan duramıyorum yürümekte zorluk çekmeye başladım
Tuceeee Zehrazaras11 Aşko ananas yedim tavsiye üzerine bu gece şuan hafif zonklama var sanki açılma oluyor gibi. Sabah doktora gideceğim açılma olduysa sana yazarım direk manava koş 😅
Irmakabla Tuceeee bende merak ettim 38 haftayız ama 2 hafta önde gidiyor gelmek bilmiyor yarın ananas ahududu çayı alayım siz haber verın 🤭
Irmakabla Merve0132 ördek yürüyüşü ağrıdan başla işe yaramıyor bende hala kızçem kanala dayanmamış 🙄🙄
Tuceeee Irmakabla Zehrazaras11 Doktordan geldim şimdi. Nst de hafif sancım çıktı perşembe yine gel bu hafta dogurturum ben seni dedi 😅😅 yüklenin hurmayla ananasa 🤭🤭 Bi avazda kavuşalım yavrularımıza inşallah ♥️
Irmakabla Tuceeee ananas almaya gideceğim kontrol ettim peki açıklık falan varmıymış kilosu ne durumda
Ea54- Tuceeee açılmanız var mı benim nst sancı çıkmadı açıklığa baktı 1-2 cm dedi eve geldim leke gibi gelmeye başladı acaba benim de yakınımdır ara ara sancı oluyor ama
Tuceeee Irmakabla perşembe günü gittiğimde açılmam yoktu kilosu 3.170 Gramdi. Bugün bakmadı perşembe tekrar gideceğim açılmama bakacak
Irmakabla Tuceeee ananas yediğimden beri aşırı kıpır kıpır sizde de böylemiydi bu perşembe sabah beni alacak doktor başlatırız demişti
Songul211 Helbestt ya bişey soracam benimde ilk doğumum olacak inşaAllah Altan muane nasıl oluyor nasıl bir işlem yapıyorlar
Helbestt Songul211 alttan ebe parmagini sokup açıklık var mı yada rahim ağzı dar mi değil mi gibi şeyleri kontrol ediyor
Fatmaa0031 Helbestt rahim ağzı darsa sezeryan mı yapıyorlar benimde ilk gebeliğim daha 34 haftalığım kaçta bakmaya başlıyorlar açıklığa
Zehrazaras11 Deletedmom_116 kız deme öyle dün gittim 1 cm açığım vardı hahahshs ama sancım yok daha 😂
Deletedmom_116 Zehrazaras11 🥲😂😂ben tam 3 ay kanalda taşıdım oğlumu djdjdj 26 da gelemeye niyetlendi Geri kaçtı taa 43 haftalikti gelişimi durdu başladı durdu başladı tek doktorum yoktu o yüzdende kesin net bir karar verip bişey yapan olmadı en son zar zor çıktı😂😂