Zehrazaras11 40+5 sabahı dogum yaptım bende.de öyle oldu 1 hafta boyunca 1 haftanın sonuna doğum gerçekleşti yani ila senin de 40 hafta olacaksın diye bisey yok doğum yakışlastigi için öyle oluyor bide son günlerde hep normal sıcak suya oturup belime tutup duş aldım beni haftam dolduğu için her gün kontrole gidiyordum ama açılmadı sancı nişan vesaire bir şey yoktu o sabah da gitmiştim kontrole eve geldim öğlen 14.00 gibi sancıların başladı ufak ufak Ama zaten bu farklı bir sancı olduğunu anlıyorsun Neyse geçer dedim belki akşam 12′ye kadar bekledi Sonra baktım az Az su geliyor Ben yine duşa gittim Bir sıcak duş aldım geldim biraz yatağa uzandım gece 01.00 oldu ben yatakta duramadım sancıdan ayağa kalktım bacaklarımdan Bir bardak kadar su döküldü sonra lavaboya gittim Akıntım vardı Çok sonra kahverengi kan gelmeye başladı hastaneye gittim yatışımı yapıldı Suni sancı verildi öğlen 10′a kadar Suni sancı çektim açılma 5 santimden ilerlemedi Bebeğin kalp atışları yavaşladı suyu da bitti kanamam başladı Onun için acı sezeryan alındım spinal anestezi oldum bebeğimi kucağıma aldım ❤️😘😊