mervesel_ Sevinc-Berna87 hayırlısı olsun hakkımızda vallahi son haftalarda çok yoruluyor insan bir avazda alırız kucağımıza inşallah
mervesel_ ayyucebozt bol bol Hurma yeyin bende de hiç bişey yoktu bi iki günde açılma olmuş bide olumsuz düşünmeyin ben hadi gel artık oğlum doğ artık oğlum diye diye çocuğa sesleniyorum artık ne zaman isterse o zaman gelecek onu ikna edeyim bari dedim 😅😂
ayyucebozt mervesel_ sancılarım başladı hastaneye geldim şuan serum alıyorum 2cm açıklık var nişanım geldi. Sabaha karşı doğum olabilir dediler. Umudunuzu kaybetmeyin her an her şey olabiliyor 😌
mervesel_ ayyucebozt ya inanmıyorumm ben daha çok heyecanlandım şuan sanki kendim doğuruyorum 😅😂 Allah yardımcınız olsun bi avazda alın kucağınıza kolaycacık olsun bana da haber verin dua edicem sizin için 🥰🥹🌸♥️
mervesel_ ayyucebozt gözünüz aydın çok sevindim vallahi haber bekliyordum 🥹🥹 kaç kilo boyu kaç oldu 3 aşağı 5 yukarı oynuyor diyorlar oynafımı sizinde
ayyucebozt mervesel_ 3500 doğdu 2 gün öncesinde 3300 demişlerdi boyunu falan sormadım ama 😄 en büyük tavsiyem göğüs uçlarınıza şimdiden krem falan sürün
mervesel_ ayyucebozt ya bavula koymuştum bavul arabada geziyor bi süredir ama çıkatıp kullanayım o zaman bende