Hasekisultan10 Zeyno800 bende böyle düşünerek bi hevesle aradım kesin çıkmıştır diye 🥲 neden böyle olmuşki yaaa bizim ki bugün tam 60 gün oldu
Mucizee80 Hasekisultan10 benim 2.5 ay oldu çıktı mi öğrenemedim arıyorum sürekli bakmıyorlar sizler ulaşınca daha da hırs yapyrm arıyorum bakmıyorlar 😀😀bnde bir sıkıntı var galiba 😀😀
Hasekisultan10 Zeyno800 hepsi dediğin neler vermiştin canım sen ? Yaa benimki nedennn çıkmadı dhaaaaaa 🥲🥲🥲🥲
Zeyno800 Hasekisultan10 esim de verdi kromozon bakti bende pithlasmaya ve genetige bakti Iki tup kan alindi benden
Mucizee80 Zeyno800 sen benden 3 hafta sonra vermişsin bnimki daha çıkmamış neye göre değişiyor acaba çıkıp çıkmaması
Hasekisultan10 Mucizee80 üsteki arkadaşta benden sonra vermiş onunki çıkmış benimki hala çıkmadı bende anlamıyorum neye göre çıkıyor 🥲
Mucizee80 Hasekisultan10 21 Mayıs’ta verdim cidden çok uzun sürdü sonuçlara göre değişiyor mu qcaba öyle düşündüm biran
Hasekisultan10 Mucizee80 hiç bilmiyorum neye göre bakılıyor ama o kadar merak edıyroım ki sonucu , ona göre hareket edilecek çünkü ama bi Türlü çıkmadı .
Mucizee80 Hasekisultan10 ben tek pıhtılaşma verdim doktorum her ihtimale karşı coraspin başlattı ama yinede sonucu bnde çok merak ediyorum
Zeyno800 Mucizee80 beninki hepsi cikti kromozon genetik ve pihtislama Gelin alin dediler 57 gunde cikti