Hasekisultan10 Kromozom analizi vermiştik çiftlere yapılandan , 6 Haziran da iki ay oldu hala sonuç çıkmadı normal mi ? Sizinki ne kadar süre de çıktı bilgisi olan lütfen yazabilir mi
SM5534 Hasekisultan10 Bizde yaptırdık genetik tarama testi araştırma hastanesinde bizimki 49. Gün çıkmıştı çıkınca msj geliyor siz verdiğiniz hastaneyi arayıp bi sorun
Civciv54 Hasekisultan10 bende yaptırdım 2 ayda çıkmıştı. Daha önce bende böyle bir başlık açmıştım sonuçlar çıkmayınca sonucu 20 günde çıkanda var 3 ayda çıkan da var sanırım ile ve hastaneye göre değişiyor bu durumlar.
Hasekisultan10 SM5534 60 gün oldu yaaa😭 doktor da iki ayda çıkar demişti ama hayır mesaj gelmedi . Mesaj da geç geliyormuş zaten çıktıktan hemen sonra gelmiyormuş bilmiyorum ya meraktan ölüyorum. Ulaşmıyorum aradığımda
SM5534 Hasekisultan10 valla bana çıktığı gün msj geldi ben birkaç defa hastaneyi aramıştım çalışılıyor dediler sonrasında çıktı eğer hastaneye yakınsanız gidip bi araştırın görümcemlerde 2 defa devlet hastanesinde verdiler kan 2 defasındada yapamamışlar testi şimdi özelde yaptırdılar
Sumeyyeky Hasekisultan10 şaşırdım çünkü özelde yaptırmıştık 15 günde çıkmıştı hastaneyi arayıp bir sorun bence de inşallah güzel sonuçlar gelir ❤️
Zeyno800 Hasekisultan10 canim Ben ayin haziranin 11 de verdim bugun aradim hepsi cikmis benim Adana sehir hastnesinin numarsini goglede yaz cikar. Ondan sonra dahile numarasina bas 5002 ulasirsin
Mucizee80 Zeyno800 sen benden 3 hafta sonra vermişsin bnimki daha çıkmamış neye göre değişiyor acaba çıkıp çıkmaması