AyKizim zaten günümüz probleminin en büyük sebebi empati yoksunluğu, bizi sizi de anlıyorum demeye çalıştıkça malesef bir çok kişi kolay yargılıyor, halbuki herkesin gebeliği farklı bebeği farklı yaşantısı ekonomik durumu o kadar çok etken var ki herkes çok farklı yani mukemmellik zaten görecelidir ama doğrusu bu görüşü o kadar tuhaf ki, bir anne bile her doğumunda farklı değişimler ile bebeklerine aynı anneliği yapamiyorken bilmiyorum bana fazla iddialı geliyor, anne anneye niye zorbalık yapar ki hayatta zaten o kadar zorluk varken… Ve gerçekten yaş faktörü var günümüzde annelik yaşı bile ilerledi okul vs derken geç evlendim ilk doğumum 28 ikinci 30 olacak, eğer bir kez daha düşünürsem ben beş yıl sonra anca olurum, malum 35 yaş riskleri, arada 10 yaş koymak için ilk gebelik 25 ikinci 35 yazık biri genç anne biri orta yaş anneye sahip olacak o bile uç bence, bunu yargilamiyorum bu da tercihtir ama illa ki bu doğru diye dayatacaklarsa bunun da dezavantajına değinmek lazim, herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın, sorunuz çok açıktı aslında konu nerden nereye gelmiş… bir de bir uzmandan dinledim siz iki eşit pasta dilimi kesseniz biri der benim çikolatası az biri der benim meyvesi az o yüzden hiçbir zaman eşit davranamazsiniz onlara ayrı ayrı eş zaman ayırıp ilgilenmelisiniz demişti, biraz daha güçlü olabilmemizi diliyorum çocuklara yetişebilmek için yoksa kıskançlık da çözülmeyecek birşey değil… sağlıkla dogurun, kolaylıkla büyütün inşallah🌷