Eco12 @rubeyyisarah selam canım @rubeyyisarah selam canım ,evet her gebelik farklı oluyormuş .Kadın olmak güzel ve zor
Yesillendik_ Benim kalçam ağrıyor bazen sağ bazen sol mide yanmam çok gavisconla çözdüm onu da şimdilik böyle
NeslihanS- Bende 15+4′üm, bazen sağ tarafa ağrı giriyor ama bebeğin o tarafta olduğunu hissediyorum dokununca sertlik oluyor bence ondan ağrı oluyor. Bazen ne sertlik var ne ağrı 🤷🏻♀️
Yesillendik_ NeslihanS- hissediyor musunuz bebegi benim 2. Gebelik olmasına rağmen hala hissetmedim 14 haftalık
EfnanBusra Eco12 14. haftadayım benimde aynı sancılarım oluyor hatta genel olarak sağ tarafımda yaşıyorum ya da bazen koltuktan kalkarken birden kasılmam oluyor bunların hepsi normal bebek büyüyor ve kendine yer açıyor rahim genişledikçe sancılarımız oluyor endişelenmeyin ☺️
Esra1999 Eco12 o normal canım rahmin büyüyo korkulacak bişey değil 17 haftalık olduk bizde Şuan daha ağrısı oluyo ama normal bebek geliştiği için
Esra1999 Eco12 evet 17+3 olduk ve cinsiyeti kız 😅 bugün öğrendim ama diyim kızlar size ağrılar olur heleki hafta atlayacağı zaman bile sanki adet olacakmış gibi ağrı girer kese büyüt rahim büyür ağrı yapar korkmayın çok şiddetli olursa dayınılmıcak gibi direk doktora gidin öbür türlü zaten normal
Lagertha46 Eco12 bugun 14 +4 üm bendede aynısı oluyo bide su gibi arada akıntı oluyo genelde sabah azda çıktı karnım
Ebruyi Eco12 merhaba biz daha yeni girdik genel olarak bel ağrısı kasık ağrısı oluyor bazen fazla bazen ara ara çekiyorum bulantım ilk haftalara nazaran daha az ama yinede hap kullanıyorum
Eco12 @Ebruyi Merhaba evet bulantı yumurta,tavuk yemediğim sürece geçiyor benim de .Allah yardımcımız olsun .Güzel şeyler tabii ama ağrı olunca endişeleniyo insan .
Ebruyi Eco12 ağrım olunca inanın cok endişeleniyorum bugünden tansiyon düşüklüğü yasadım 8-4 8-5 sureklı her gun farklı bir belirti bende anlamadım:) iiy olsunlarda ben agrı cekmeeye razıyım
Esra1999 Eco12 bulantınız olursa da kızlar yemeğin yanında su içmeyin ve eğer şiddetli bulantıysa çubuk kraker yiyin tecrübelerimi aktarim size 😅
Esra1999 Ebruyi tansiyon düşüklüğüde normal ilk 4 ay herzaman okur elinden geldiğince düzenli beslen paketli işlenmiş gıdalardan uzak dur bitmek çubuk kraker iyi gelir tutar biraz öbür türlü aç kalırsa. Tansiyon düşer bide elden geldiğince yürüyüş yap ki kan dolaşımı olsun