Zeyyno_ Sema125 sen bide beni düşün 3bucuk yaşında kızım var 37.hqftamdayim artık her gün bunaldım yemek düşünmekten 😬😬🤷
Sema125 Zeyyno_ Allah kolaylık versin çocuğum yok gün boyu ev işi bitmiyor bir de çocukla gerçekten işiniz zor ama geçiyor bunlar da😌
Zeyyno_ Tutaste_ Ayy hiç sorma ben sürekli evde hemen şıp sap hazırlayıp fırına yollamak istiyorum bütün yemekleri 😂
Zeyyno_ teachervera Ben onuda çok yapıyorum bu yaz hep tava yedik tavanın her türlüsünü yaparım yani severiz ama bu yaz aşırı yedik 😄😄😂
Galya15 Zeyyno_ her gün düşünmekten kafayı sıyırıcam ama bugün kızartma yanına karpuz cacık yaparım Yarında sürekli herkes kuru fasülye yapıyor yazın asla yemem ama yapmak şart oldu fasülye pilav cacık al sana iki günlük menü 😂
Adenmom_ Zeyyno_ valla bütün gün temizlikle uğraştım hiç bir şey yapacak halim yok , sağolsun annem lavaş yapıp yollamıştı ben de kıyma kavurup yağlama yağacağım bir de çorba karpuz vs. Yeterli diye düşünüyorum 😂
Galya15 Zeyyno_ benimde bir kızım var 4 yaşında şimdi 35 haftalık hamileyim eşimde kızımda aşırı yemek seçiyor eşim makarna bile yemez kızım makarna hastası ben yoğurt severim eşim yoğurtlu hamur işi vs sevmez hayat bana zor 🤦🏻♀️
Zeyyno_ Galya15 AA valla işin zor Allah’tan benim eşim yemek seçmez yemekleride hepimize göre yaparım kızımda çok seçmez öyle alistirdim 😂😂👌
Kubraalp67 Etten tavuktan tiksindiğim için doktorum yeşil mercimek ye dediğin için yeşil mercimek çorbası, makarna yanında da salata turşu 😅
elif475475 Zeyyno_ eşim tost yapmaya karar verdi. Dışardan geldiğimiz için 😅 semizotu yemeği ve yoğurt yiyeceğim ben de 🙃
Zeyyno_ Sema125 Evt cnm geçiyor bı şekilde bebeğimde doğsa sağlıcakla kucağıma alsam biraz hafiflerim en azından kendimi kaldıramıyorum bu aralar
eozlem Zeyyno_ ben yalnızım evde, öğlen bulgur pilavı yapıp yedim. Eğer sıcaktan kalkabilirsem yeşil mercimek yemeği yapacağım yanına da salata. Çok bile 😂