Zeyyno_ Tutaste_ Bnde yaparım sürekli çok seviyorum da ama evde tavuk kalmamış eksiklerimde var eşim alışverişe cikaricak onu bekliyorum o zamana kadar evde olan malzemelerle devamke 😂😂😂 büyük ihtimalle zaten ya pazartesi ya salı cikicaz yani bı kaç günlük menü lazım bana 😄😄
Tutaste_ Zeyyno_ valla sıcaklarda yemekte yenmıyo ama kocalar yiyo işte. Tepsi yemego olabilir doğra at yağ tuz az su pissin fırında ,
Zeyyno_ Tutaste_ İnan bu yaz hep pratik diye tava yaptım artık 1yil boyunca yemem herlde 😂😂😂 o derece sıkıldım hamilelikten dolayida ugrastirici yemekler yapmak istemiyorum hiç o yüzden hep tava yedik 😁
brnaksyince Zeyyno_ mercimek çorbası, taze fasulye, çoban kavurma, pilav yaptım belki yanına cacık yaparım. Buyurun gelin birlikte yiyelim 🙂🙂
iremsevinc Zeyyno_ dünden kalan yemekleri yicez 😀 Mercimek çorbası Tas kebabı Pilav yanına da kavun keserim
Sema125 Taze fasulye bulgur pilavı yoğurt 😌Her gün ne yapsam derdi bitmiyor bir de çocuk olduktan sonra nasıl olacak acaba
Zeyyno_ Sema125 sen bide beni düşün 3bucuk yaşında kızım var 37.hqftamdayim artık her gün bunaldım yemek düşünmekten 😬😬🤷
teachervera Zeyyno_ Yalancı tava pilav cacık 😀 Kızlar yalancı tava aşırı pratik yapın çok lezzetli Patlıcanı küp küp doğrayın az tuzlu suda kalsın Biberi domatesi patatesi sarımsağı doğrayın Patlıcan ve patates küp küp doğranacak Tuz yağ baharat karıştırın atın fırına
Zeyyno_ teachervera Ben onuda çok yapıyorum bu yaz hep tava yedik tavanın her türlüsünü yaparım yani severiz ama bu yaz aşırı yedik 😄😄😂
Zeyyno_ Tutaste_ Ayy hiç sorma ben sürekli evde hemen şıp sap hazırlayıp fırına yollamak istiyorum bütün yemekleri 😂