HafizeVrr Kızlar Pendik medipol hastanesinden takipliyim ama bir arkadaşım doğum yaptı odaları bana inanılmaz küçük geldi daha önce doğum yapan oldu mu memnun kaldınız mı ? Doktorumdan memnunum ama hastane konusunda hala kararsızım.
Asilkaselg HafizeVrr ben ilk doğumumu yaptım nasipse 2. De orda olcak sezeryan olduğum için 2 gün kaldım gayet büyüktü odam normal doğum odaları biraz küçük oluyor ama çok temiz bi hastane hijyene çok önem veriyorlar
Minneg HafizeVrr 20 gün önce normal doğum yaptım. Ebelerim çok tatlılardı Allah razı olsun. Normal doğum katı ve odaları ayrı doğum sonrası geçtiğiniz oda ayrı ve evet bana da küçük geldi odaları. ÖZellikle doğumdan sonra geçtiğim oda küçük geldi bana diğer odalar da aynı mıydı bilmiyorum
HafizeVrr Nissyoo mine hoca çok memnunum her konuda ilgileniyor. Muayene süresine kadar sormak istediklerim olursa mail atıyorum hemen cevap veriyor. İletişimi kuvvetli biri. Tavsiye ederim.
HafizeVrr dem34 bu yıl için normal doğum 21 zorunlu sezeryan 24 isteğe bağlı sezeryan 30 bin şeklinde bilgi aldım.
HafizeVrr Asilkaselg ya öylemi diyorsunuz bir sonraki randevümde odayı konuşacağım öncesinde gösteriyorlarmış.
Aysegl_u Ecekrk dün w yine zamm gelmiş. Ben serklaj dikişi alınacak ne kadar tutar derken . Tekrar zam geldi dediler. Benim doktorum prof. 28 bin olmuş normal doğum. Diğer doktorlar 26 olmuştur galiba 🤦🏼♀️
Rabia_dgn 3.5 ay önce normal doğum yaptım oda bi tık küçük ama yetiyor ya. Sonuçta maximum 2 gece kalıyorsunuz. İhtiyaç olabilecek herşey var sonuçta içinde.
Aysegl_u babysmomy onu söylemedi ama genelde 2 bin tl var aralarında 28 olmuştur galiba diğer doktorlarda Esra nur hanımda temmuz zammı 23 normal 25 z. Sezeryandı 5 bin tl yapmışlar büyük ihtimal o da 30 olmuştır 🤦🏼♀️
babysmomy Aysegl_u daha yeni zam yapmışlardı çok saçma bir sistem gerçekten geçen senelerde maaşlara zam geliyor diye yapıyorlardı bu sene neyin zammı her ay 🤦🏼♀️
Aysegl_u babysmomy babysmomy aynı tepkiyi temmuzda vermiştim .eylül de de ufak bi ara zam yapabilirler demişlerdi. Ben de yani inanın imkanım olduğu için değil serklajlıyım zeynep kamilde yapıldı orada daveam edecektim ama o kadar çok ellenildim ki🙈 dedim doğumum rahat olsun kenarıma koydum dedim ama gün geçtikte sürekli zam olmasın diye de öneride bulundum. Dikişimi aldırmaya gitmiştim işte . Ne kadar olabilir ki 2 dklık bir işlem 13 bin dediler şok olduk 🙈 10 bine aldırdım dikişimi. O anda doğuma bari zam gelmese demiştim kadın ona da geldi dedi. Yani dedim asgari ücrete de zam gelmedi bu neyin zammı diye dertlendim🤦🏼♀️
babysmomy Aysegl_u Allah yardımcımız olsun vall artık hayatın her noktası böyle boşverin hiç stres yapmayın çok az kalmış doğumunuza artık sadece bebeğinize odaklanın bunlar düşünüp sıkmayın kendinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🧡
Aysegl_u babysmomy aynen öyle her şey aldı gitti başını .. amin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla yaparız doğumlarımızı . 🥰🌸