Tugcetek7 Damlao bende şehir hastanesi takipliyim 34. Haftam benim de merak ettiğim çok şey var kaç kere Kocaeli şehir hastanesi ile ilgili soru sordum ama cevap yok 😊Sezaryen için 37 ya da 38. Haftada ancak gün veriyorlarmış tek öğrenebildiğim bu oldu. Onu da Nazan hanımın sekreterine sordum ona gidiyorum genelde. Doğuma asistan doktorlar giriyormuş diye duydum Bi de ne kadar doğruysa
Damlao Tugcetek7 bende öyle duydum ama çevremde bu hastanede doğum yapanda yok nasıl karar vericem şaşırdım ya
biranne__ Tugcetek7 evet asistanlar ve ebeler giriyo denildi banada doğum yapan birkaç kişi yazdı hatta memnun olduklarını söylediler ve son haftalarda da muayenelerde asistanlar oluyo zaten
Ummuhanyeslova Tugcetek7 18+4 şehir hastanesine gidiyorum kimsenın ters bi hareketini görmedim doktorum Ömer bey ve gayet memnunum sezeryan olacağım ameliyat doktoru kimse nobetcı o giriyormuş benim planlı sezeryan olduğu için rica edicem kendi gününe yazması için yazmazsada çok önemli değil benim için nasıp bakalım zaman ne gösterecek ben doğurunca daha var ama açıklayıcı şekilde yazıcam kımse yazmıyor çünkü 😂
Tugcetek7 Ummuhanyeslova benimki daha yakın ben 34 teyim bende unutmazsam yazcam inşallah sezaryen olacak benim 😊🌸
Dalenkamader Merhaba ben şehir hastanesinde doğum yaptım.Çok memnun kaldım.Mayısta doğurdum, normaldi doğumum.Asistan Dr Asya hanım ve çook tatlı ebeler girdi doğumuma