mmedinestlms Merve_kucuk benim bat 8 gösteriyor pazartesi versem çıkarmı ki acaba dün prodoctor erken gebelik testi yapmıştım onda da silik çizgi çıktı Bir tane daha yaptım onda negatif sonra sabah yaptım onda da silik çift çizgi çıktı
Merve_kucuk mmedinestlms Bence çıkar kanda erken çıkıyor ya tabi varsa rabbim gönlümüze göre versin inşallah
_Birmelekannesii_ Dilekulgtt önce eşimde sperm ileri hızı düşüktü o düzeldi bnm yumurtalarım çatlamıyordu canm
Sena-sarkaya1234 Benimde bat 10 adetime 8 gub kala test yaptım pozitif çıktı kan verdim ayin 1 de 139çikti hcg sonucum doktor hamilesin ayin 12 kesen görsün dedi bana
Dilekulgtt Sena-sarkaya1234 yaa cok sevindimmm rabbim saglikla kucagina da almak nasip etsin canim benim 🌸
Sefika__ Bat 11 2 gün önce hafiften göğüs ağrım başladı bugün daha da arttı bir de akıntı başladı bakalım heyecanla bekliyorum
Dilekulgtt Sefika__ bendede yok malesef gogus agrisi filan suan belieti yok desem yeridir belki gebelik vardir canim 🥰🥰
Senonif Dilekulgtt uygulamaya göre bat 7 ama benim hesabıma göre bat 10 olcak. Midem bulanıyor bugün çok, dün akşam da tavuk pişerken bi öğürme geldi. Hamilelik belirtisi midir bilmiyorum ama inşallah öyledir. Öyleyse bile bu kadar erken başlar mı acaba
Senonif Dilekulgtt bu ay da yumurtlama takibi yapmadım işte, 28’inde elimde bi tane kalmıştı test onu yaptım pikti ama ne zaman yumurtladım çatladım bilmiyorum açıkçası
Dilekulgtt Senonif himm yani takip olsaydi iyi olurdu aslinda suan hastada olabilirsin gebelik belirtiside olabilir yumurtlamana gore işte
Dilekulgtt _Birmelekannesii_ anladim cok gecmis olsun insallah tez vakitte saglikli bir gebelik haberi alirsin cnm