Kızlar burdaki yorumlari okuyarak iki doktor arasinda elimden geldigi kadar arastirma yaptim sizin yönlendirmeleriniz sayesinde Damla hanima muayneye gittim dün kendisi daha kapidan girerken cok samimi abartisiz içten bi gulumsemeyle karsiladi cok ilgilendi boş sorular yada boş konuşmalar asla gecmedi. Ben daha bahsetmeden o direk e nabizdan once kan sonuclarima bakti ilk gidisim olmasina ragmen hemen 16 haftalik gebelik surecimi degerlendirdi kan testlerimle ilgili neler yapicamizi belirtti vitaminlerimi sordu. Hangi vitamini ne icin kullanmaliyim ve aksatmamaliyim duzgunce anlatti yapisi cok sakin herseyin bitiminde de bir sonraki ay zaten detayli ultrasona gidiceksin o ay bana tekrar gelmene hic gerek yok detaylidan bir ay sonra goruselim dedi buda benim cok hosuma gitti. Gereksiz hic bisey istememesi geçmiş gebeligimde yasadiklarimla bile yakindan ilgilenmesi. Alerjim olan ilaca varana kadar yorum yapmasi beni gercekten mutlu etti. Öncesinde bahcelievlerdeki Necla hanima gidiyodum asla boyle bi ilgi gormemistim. Demem o ki kizlar Damla hanim gercekten ilgili ve bilgili bi doktor ben doktorumu sayenizde buldum 😊 Doktor arayisinda olan varsa diye yazmak istedim Allah herkese guzel kolay doğum nasip etsin insallah