Sevcan62 Helbestt yok beni alttan muayene etmediler canım makat gelişli bebek bir de suyu azalmaya başlamış zaten sezrryan olacak ama kanaman olmasını bir doktora sor belki açılman falan vardır
Helbestt Sevcan62 gittim acile 2 cm açılma var ama muhtemelen ilk doğumundan kalmadır dediler çocuk henüz doğum kanalında değilmiş adet gibi bir kanama olursa gelirsin dediler ama öyle cogalmadi
ilaydamom_ Eylullxx uygulamaya göre son 51 ama sezaryen olacağı için 44 sanırım 🐣 bugünler hayal gibiydi hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🌸
Eylullxx pamukprensesim bana hediye geldi 2 tane battaniye bence almalısınız en az 1 tane battaniye 🌸
Okyanusolmak 1809 evet. 39+2de. Doktorun tatilden dönmesini bekliyoruz 😅 ilki sezaryendi. İkinciyi de öyle yapıyorlar
Damla_pelin 1809 yok canm normal 40 haftama son 4 kaldı , ikinci gebelik ilkide tam 40da suyum ile gelmişti normal doğumdu
Smyra__ 80 gösteriyo uygulama hayırlısıyla inşallah zaman geçsin diye bekliyoruz çoğu şey hazır odasını yerleştiricez git gide zorlaşıyo hareket zaten Allah sağlıkla hepimizin kucağına almamızı nasip etsin 🫠🤲🏻
nur-klc27 30 gün var ama sanki hiç geçmeyecek gibi ilk hamileliğim ve bir terslik çıkacak diye çok korkuyorum bir yanım hemen gelsin diğer yanım hep içimde parçam olarak kalsın istiyor çok acayip bir duygu