derya_34 Momasil_42 Benim de son 4 perşembe sezaryen olacağım.Aynı günümüz sizinle inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci ☺️
Yenianne2558 Uygulamaya göre son 26 pztesi kontrolum var bakalım hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🥹
pamukprensesim Eylullxx 36 uygulamaya gore vok heycanliyim bi yandan korku var. Daha eksikler de var mesela eylulde dogacak ben kislik battaniye falan almadim disari cikarmak icin siz nasil yaptiniz
Eylullxx pamukprensesim bana hediye geldi 2 tane battaniye bence almalısınız en az 1 tane battaniye 🌸
Helbestt Sevcan62 sizde hiç belirti oldu mu Ben alttan muayene oldum ertesi gün kanamam baskadi 3 gündür geçmiyor endişe ediyorum artık
Sevcan62 Helbestt yok beni alttan muayene etmediler canım makat gelişli bebek bir de suyu azalmaya başlamış zaten sezrryan olacak ama kanaman olmasını bir doktora sor belki açılman falan vardır
Irmakabla Es-d bemım de ilki normal kendi sancım olmuştu 40+4 de bunda önde gidiyor diye bu perşembe suni verecekler nasıl kolay açılma falan olmuşmuydu sizde