_2prensesannesi35 helloandhello merhaba ikili taramaya gittim bir sıkıntı çıkmadı şükür kan verdim iki üç güne çıkacak sizde gittiniz mi
Nurgrdp Lagertha46 merhabalar benim de Ocak sonu şubat başı görülüyor sağlıkla gelsin minikler nasıl geçiyor gebeliğiniz ve cinsiyeti belli oldu mu? 🍀🙂
Gizemmtfn 14+2 2 Şubat gözüküyor ama sezeryan olduğu için ocakta olur diye düşünüyorum yarın kontrol var cinsiyet söyler herhalde
Elifdemirozcelik Semadilara Sizin cinsiyet belli oldu mu? Benim de aynı tarihe denk geliyor aalı günü kontrolüm var
Semadilara Elifdemirozcelik cinsiyet için 17 haftada grmeyi planlıyorum şuan 14 haftalık benimki ikiz net belli olsun diye bekliyorum belki gitsem belli olur ama ben beklemekten yanayim
97-Mucize helloandhello 10+3 deyiz şubat sonu martın ilk haftası diyelim ❤️🤰 hem mart anneleri postuna hem de şubat anneleri postuna dahil hissediyorum kendimi 😂
LeylaEla 97-Mucize doktorumdan, bebeğin ölçüsünden tahmini yapıyorlar :) tabi her zaman +|- 5 gün yanılma payı olabiliyor
_Mother_ Fatmaacylnn birşey sormak istiyorum doğruluk ve kesinlik payı yok ama ikili testinizde hcg değeriniz kaç yazıyordu