Basakaya Kızlar mart ayında doğacak çoğu bebek erkek gibi sanki. Kac gününüz kaldı (benim 68) ve neler aldiniz bebise ya da almayi düşünüyorsunuz fikir alışverişinde bulunalım 💙🙏🏻
GamzeCan Basakaya evet bence de %80 i erkek😂 bizimde 62 günümüz kaldı yeni yeni başladık alışverişe brazdan da hastane çantası için liste yapıcam şurda bekliyim😂
Sibelemre Basakaya benim kız ve 70 gün kaldı daha hiç bisey almadım ve aklımda çok şey var ama alamiyorum evdrkiler düşüncesiz olunca benim de elimden bisey gelmiyo ve ilk bebeğim
Zeliha66 Basakaya 63günümüz kaldı kızımız olacak inşallah👼 erken dogum riskim var bugün hastane cantasını hazırlamaya başladım ama kafam cok karısık onu koyup öbürünü cıkarıyorum😂
2405 Basakaya benim 75 Kaldı canım hastane çıkışı bi 10 lu bi 2 tane 5 li bi kaç alt üst aldım fazladan kıyafet alıcakdım ama görümcem yurt dışında ve bu aralar gelcek o getireceği için almadım battaniyeleri 4 tane aldım ben şampuan krem vs bezi küveti biberonları emzik vs hazır beşik arabası hazır cok şükür bi kendime hastane için lohusa takım almadım bide bebeğime bornoz falan almadım bide benim kullanacağım çanta daha bakmadım çanta alanlar yardımcı olabilirler fikre ihtiyacım var suanlık bu kadar canım unuttuğum varsa hatırlatan olursa sevinirim ☺️🙏
Basakaya Smeyyekalel canım ben hicbir şey almadım daha suan farkli sehirde olduğum için cok imreniyorum hazırlıkları biten annelere 🙄
Basakaya GamzeCan evet mutlaka olmasi gereken seyleri hazırlayalım bazı listeler bana abarti geliyor😅
Zeynepdgdln GamzeCan listeni bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum çünkü heryer çok gereksiz liste dolu
Basakaya Sibelemre canim bendr almadim daha inan 1 tane corap bile baska sehirde dogum yapacağım için. Kıyamam mecbur alacaklar yani ilk bebeginiz birde sorumsuz insanlarla yasamak cok zordur mutlaka😔
TimuinMeliskdem Sibelemre benim de aynı canım allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizinkini inşallah
Sibelemre Basakaya o yüzden çok zoruma gidiyo ben antepten konya gelin yedim 9 ay olcak ve severek oldu eşim çok iyi alalım diyom artik borç yüzünden hep erteliyo daha zaman var alırız diyo ama kaynanam hiç ilgilenmiyo bari ufaktan o başlasa almaya ama yapmiyo hiç sesi çıkmıyo bu konuda çok daraldm aglamadigim gün yok
Esengul Benım kız 👧 60 gun kaldı sampuanı bakım bagı vs dısında bı eksık kalmadı kıyafetlerini yıkadım bornozu falan kurusun ütüsünü yapıcam bebişe ait hersey tam oluyor 😍
ygmrcglyncn Esengul benim de tam 60 gün var ama daha çanta ve yıkama işlerini yapamadım doğum iznine çıkınca yapcam inş 35.haftamda
Alyamerve mer benmkıde tekme degılde devamlı dolanıuor :)) ordam oraya geççio geriyorrr karnımı demekkı ole olması gereklı
Milas9 mer merhaba, benim de 74 gün kaldı aynı şekilde tekmeleri çok çok az sadece hareket ediyor , ben de huzursuz oldum bu sebeple kontrolümüz cumartesi bekleyeceğiz bakalım😌
Esn 2405 bye bye marka termos gözlü bi anne Bebek çantası aldım kumaşı herşeyi çok güzel içi geniş arkasında da iki tane gözü var pusete Bebek arabasına asma aparatı da var 150tlye almıştım ilk aldığım şeydi hatta 😂
Gozdeanne 58 günümüz kaldı masalımı kızımı bekliyoruz 😇 herşeyi hazır çok şükür bi Beşiğini almak kaldı 😇
Zeynepdgdln Basakaya biz 62yi gördük çok şükür kızımız olacak 🙏🏻 Alışverişe yeni başlıyoruz şu an için sadece beşik ve şifonyeri hazır birde kıyafetlerinin bir kısmı
bulutunannesi33 Herseyımıznhzr benm cantam bebısın cntası erkek dgm ırskımız var ıkıde cocuk olunca erkenden hzr ettm herseyı 🤲