melikensar Ben 2 kez anne olmak istiyorum ama bazı endişelerim var 1. çocuğuma yetememek ve ihmal etmekten korkuyorum ama ve senelerdir kendimi sürekli geri çekiyorum ağlamak geliyor sürekli içimde bu şekilde bi durum yaşan var mı aranızda arkadaşlar
Daisyy000 melikensar Bende istiyorum ama aynı şekilde yetmemekten korkuyorum.Cevremdeki tecrübe sahibi kişilerde arayı çok açma diyor bakalım nasip artık
Cey53 melikensar benim bebeğim 14 aylık ve ikincisi yolda. Allah nasip ettikten sonra oluyor işte 🤍 bende bazen öyle düşünüyorum ama sonra diyorum ki ikisininde çocukluğu benim elimde ve elimden gelenin fazlasını her zaman yapmaya hazırım 🌸
RumeysaRumi melikensar merhaba kaç yasindasin çocugunun yaşı kaç. Bunlarda önemli. Benim oğlum 8 yaşında ben 37 yaşımdayim. 2. Yolda oda 31 haftalık. Bende oglum küçükken ayni seyleri hissediyordum. Ama simdi hamileyim ama hala ayni seylerj hissediyorum.
melikensar Daisyy000 bana da çok dediler ama senelerdir cesaret edemedim istiyorum kardeşi olsun ama ona yetememekten ilk göz ağrımı kırmaktan korkuyorum
melikensar Cey53 bemde öyle her zaman önceliğim onlar her anne gibi kimse baksın diye doğurmuyoruz sonuçta ama ne bilim endişelerim çok
Merve-betul Cey53 ben 13 aylıkken hamile kalmışım 15 aylıkken falan öğrendim 7 haftalikti araları yakın olduğu için biraz zorlanıyoruz ama anlayışlı bı eşim varsa bakımı ikiye bolebilirsiniz 🙂
Merve_kucuk melikensar İlk zamanlar bende de öyleydi kızım şuan 4 yaşında anaokuluna yazdırdım eylülde başlayacak inşallah. 2 gün sonra hamile miyim değil miyim öğreneceğim. Demem o ki çocuğunuz küçükçe eğer bu endişelere kapılmanız normal gibi geldi
mhrmom melikensar ohhoo daha ne yetememesi askere gitmesi mi gerek bacım yap işte😂😂 bende istiyorum kızım 2 yaşında asıl benim endişelerim var😁😁
Elifinannesi33 melikensar yaşı ztn büyümüş düşünüyorsanız yapın ilkokul çağı gelmiş neredeyse bebek doğana kadar. Yetememe duygusu 15 yaşındada olsa büyüğü olacak
Busmer melikensar Ben 27 yaşındayım ilk cocugum 4 yaşında ikincisine hamileyim 20 haftalık şuan aralarında tam 4 yas olucak yalnız kalmasın yanında bir arkadaşı gibi olması bence çok önemli yas araligida bence beni çok yipratmayacak şekilde ben o yüzden düşündüm ikinciyi sizde bence yanına kardeş yapabilirsiniz tabikide hepsine aynı derece de yeteriz sevgimizde gucumuzde
melikensar Busmer çok istiyorum aslında bir kardeşi olsun oda istiyor kardeşim olsa oynasam onunla sevsem onu diyor ama bazen annelerde tükeniyor ya birine yeterken öbürüne yetemezsem yettiğimi düşündüğüm halde mahrum kalırsa bazı şeylerden diye düşünüyor insan hele o uyurken onu severken ona küçücük kızmamadan bile pişman oluyorum anne yüreği işte
melikensar Merve-betul Çok şükür eşten yana sorunum olmaz o yönde Allah razı olsun benden iyidir her konuda
3620 Benimde kızım iki yaşında şuanda 7 haftalık hamileyim bende bir an önce olsun beraber büyüsünler istedim tek büyümektense kardeşle büyümek daha iyi paylaşmayı ögrenecek oyun arkadşı olcak yalnız hissetmiyicek benim fikrim tabi
Zeyno800 melikensar bence abartmayin ya cocugunuz gayet buyuk bebek dogana kadar 6 yas olucak aralari.
melektb melikensar benim oğlumda 5 yaşında kardeşi doğana kadar 6 olacak. Geç bile kaldığımı düşünüyorum şuan hamileligim zor geçiyor onunla fazla oynayamıyorum ilgilenemiyorum ama oda bunu anlayışla karşılıyor ne yese bana getirip isirtiyor şimdiden abilik moduna girdi. 😊 6 yıl bütün ilgimi sevgimi ona verdim artık paylaşılacak hersey buda ona haksızlık olmaz aksi halde çok şanslı olduğunu düşünüyorum 😊