abkse 41+1 de doğurdum oğlumu 1 ay oldu.Doğumum kendi başlamadı bazı nedenlerden başlatıldı,bıraksak ne kadar dururdu bilemiyorum 😁
Rosealbina Begaslan kızım 41 de doğmuştu oğlum 37 +1 de suyum geldiği ve bittiği için acil sezeryanla alında ilk kızımda 41 e kadar bekleyip sezeryan oldum yani bence bebeğe bağlı Bi durum kendisi belirliyor geleceği zamanı
Seymalar Begaslan ben oğlumu 40+0 da doğurdum şimdi yine oğluma hamileyim merak ediyorum inşallah erken gelmek istemez de sezaryen gününü bekler 😅
Ozksulenr Begaslan dr neden 10 kasım girdiğini söylemedi mi? Aslında tam adet olduğun günü giriyor olması lazım , benim dr öyle girmişti ama endişe etme hiç geç döllenme demişti progestan vermişti yerleşmesi için.. şükür 33.haftayı devirdik 😉
blackberry118 Begaslan 42. Haftada hala hiç sancı belirti kanala inme vs olmayınca sezeryan olmuştum oğlumda. Ciğerleri geç olgunlasr demişti bir doktor bana. O yüzden planlı sezeryanda bile kız bebekleri 38.hafta erkek bebekleri 39da alıyordu en erken
Damla_pelin Begaslan benmde 39+3 ne ağrı ne bsy erkek bu bende merak ediyorum geçer mi haftasını diye