fatsfats-92 oznur567 Benımde 15 bin çıkmıştı üstelik geç döllenme dedi doktor bi problem olmuyor merak etmeyin
fatsfats-92 oznur567 Doktor ultrasonda baktığında anlaşılıyor mesela benim 11 Mayısdı 20 Mayıs olarak değiştirdi doktor
umrumdadegil Deletedmom_116 aşkımmm çok sevindim😍😍 hayırlı olsun 😍 inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur😍😍
Deletedmom_116 oznur567 Ay bakma sen tedirgin falan olma Normal bişey belki ikiz belki tek ama çok erken oldu Belki tez canlı olacak sakın stres yapma
oznur567 Deletedmom_116 stress düşük rıskını mı artıyor ilk ayşarda sadece yoksa bebeğin sağlığına mı zararlı?🥺🤦🏻♀️ben baya stress çektim ağladım falan geçen eşimle kavga ederken
Deletedmom_116 umrumdadegil İnşallah Çok teşekkür ederim bitanem 🥹🥹♥️♥️Allah im isteyene bekeleyene nasip etsin sgalicakla 🥹
bubuiledudu oznur567 olabilir ama bünyeye göre dollenmeye göre de değiştirmiş. Belki ikizdir de belli olmaz
hellomama 36 haftalık hamileyken betam 11bin küsürlerde çıkmıştı betayla hiiiiççç alakası olmayan bir durum. Allah size bağışlasın 💖
Denizdinc oznur567 benimde 6gun gecikme ile 26253 çıkmıştı ertesi gün doktor çağırdı bidaha test istemedi gittiğinde 6 haftalikti erken dollenme olmuştur dedi gittiğimde zaten kalp atışını duymuştuk
oznur567 Denizdinc ama biz korunuyorduk hep nasıl erken döllenme ola bilir ki? İlk korunmasız ilişkimiz 8 temmuz oldu😐