Bir_nazenin01 Yektek22 ayy idrarımı tutup 2 saat sonra yeniden yaptımm siz görüyomuusnuz 🥺 @1Anneadayiiii @Asdfgh12
shrnur Bir_nazenin01 canım çok net görünüyor bende ilk hamileliğimi böyle silik öğrenmiştim ama gelişmedi kürtaj oldum hemen git kan var acilde sonuçlar 1 saate çıkıyor ona göre net emin olursun güzel haberlerini bekliyoruzzzz
Bir_nazenin01 shrnur acilde almıyorlar yaa salı günü veririm büyük ihtimalle kanı adete de 1 gün kalmış oluyor çok heyecanlıyım 🥰
Nazli_3009 Fatmanur12345 Fatma selam benim bat 6 Ağustos dün kan verdim negatif çıktı. Bu ay baya belirti yaşadım diğer aylara göre sence daha sonraya pozitif çıkma olasılığı var mı ?
Mucizee80 Bir_nazenin01 gözlerim bozuk gözlüksüz bile gördüm 🤩 kan ver mutlaka inşallah miniğin seninledir
1Anneadayiiii Bir_nazenin01 var gibi burda canım yaa 🥺 ayy inşallah vardır daha var ya adetine ilerleyen günlerde kan ver 😍
Fatmanur12345 Bir_nazenin01 cumartesi günleri mecbur alıyorlar canım benim çünkü cumartesi günleri kadin doğum olmuyor