kediseviyorum meryemerdem şu an 15. Haftadayım anca canlanabildim . İlk haftalarda bende sizin gibiydim yorgunluk ve halsizlikten sürünüyordum sanki bulantılarım da yavaş yavaş geçip biseyler yiyip icebilince biraz daha dincim şu an zamanla enerji geliyor ☺️
meryemerdem kediseviyorum umarım bizde bi an önce canlanırız, birşeyler yemek gözümde büyüyor anında uyku 🥹
kediseviyorum meryemerdem herkeste farklı ilerliyor hamilelik . Ama zamanla geçer veya azalır bu durum ☺️
meryemerdem kediseviyorum ilk gebeliğim, her konuda tecrübesizim bu uygulamayı keşfetmem güzel oldu 🙋🏻♀️
kediseviyorum meryemerdem benimde ilk gebelik , ilk öğrendiğimde tabi hiç bir belirti yoktu 5 haftalık falan oh dedikleri gibi bulantım yok iştahım açık dedim 7. Hafta bir basladi pir başladı ama önleyici ilaç vermişti doktorum sonrasında rahatladım tabi ☺️
meryemerdem kediseviyorum ben sadece folikasit kullanıyorum sanki o beni daha da güçten düşürüyor gibi, başka da birşey kullanmıyorum henüz
Tutaste_ meryemerdem canlanamazsın yat bol bol çalışmıyorsan ben yemegı zor yapıyodum uyuyup duruyordum