meryemerdem Kızlar selam 💖 bugün 8 haftalığım daha ama halsizlik en üst seviyede, nasıl canlanabiliriz?
kediseviyorum meryemerdem şu an 15. Haftadayım anca canlanabildim . İlk haftalarda bende sizin gibiydim yorgunluk ve halsizlikten sürünüyordum sanki bulantılarım da yavaş yavaş geçip biseyler yiyip icebilince biraz daha dincim şu an zamanla enerji geliyor ☺️
Tutaste_ meryemerdem canlanamazsın yat bol bol çalışmıyorsan ben yemegı zor yapıyodum uyuyup duruyordum
meryemerdem artikbiranneyim sürekli uyuyorum eşim çok anlayışlı sağolsun ama utanıyorum artık ben biraz yatsam mı demeye 😂
1hamle 8+3 öksürük ateş mide bulantısı öksürmekten uyuyamıyorum resmen çok dikkat edin bünyenin en zayıf olduğu hafta ben maalesef çok kötü geçiriyorum
meryemerdem 1hamle çok geçmiş olsun size de, benimde içimden ateş çıkıyor ama kontrol ediyor eşim ateşim yok çok zormuş böyle 😔
Mommya Ben de ilk haftalar öyledim ya şimdi 14 haftayız bazen şimdi bile uyku bastırınca sarhoşa dönüyorum 🙈
Mommya meryemerdem şimdi çok şükür daha iyiyim ama bulantılar devam ediyor sadece halsizlik büyük çoğunlukta gitti çok şükür 😊
meryemerdem Mommya çok şükür bende sabrediyorum, sağ Salim kucağımıza alalım da 🫶🏻 birde ilk bebeğim hiç bilgim yok, sizin?