Zynpgltknn Selothatun ben 1 ay önce doğum yaptım sezeryanla çok memnun kaldım hemşireler den ama yemekleri berbat ve refakatçiye yemek yok
Selothatun Zynpgltknn yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 standart doğum paketi mi almıştınız? Süsleme vs nasıldı peki?
Zynpgltknn Selothatun attım bakın zaten doğumdan sonra çok çiçek geldi o masanın üstü hep doldu daha güzel göründü
Selothatun Zynpgltknn çok güzel olmuş 🥰 çok teşekkür ederim🙏 gözünüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Zynpgltknn Minikprensesim_ biz fiyat sabitleme yaptırdık 2 ay önceden o yüzden 22 bin ama şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum doktorum Eda ülkü ondan da çok memnunum
Selothatun Zynpgltknn Eda hanımdan bende çok memnunum peki sezaryen sizin tercihiniz miydi? Benim 2 normal doğumum var bunuda nasipse normal istiyorum
Minikprensesim_ Zynpgltknn çok iyimiş 22bin bize Kayseri’de 40.000 den aşağı doğum yok denildi yarın bi arayım eğer bu rakamlarda devlete hiç gitmeyim ben 😞
Minikprensesim_ Zynpgltknn çok ama çok teşekkür ederim bu arada rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏