Selothatun Kızlar aranızda system hastanesine giden ya da daha önce orda doğum yapanınız oldu mu? Ebeler nasıl ilgili mi? Oda süslemesi vs. hangi paket aldınız bilgi verir misiniz
Zynpgltknn Selothatun ben 1 ay önce doğum yaptım sezeryanla çok memnun kaldım hemşireler den ama yemekleri berbat ve refakatçiye yemek yok
Selothatun Zynpgltknn yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 standart doğum paketi mi almıştınız? Süsleme vs nasıldı peki?
Zynpgltknn Selothatun attım bakın zaten doğumdan sonra çok çiçek geldi o masanın üstü hep doldu daha güzel göründü
Selothatun Zynpgltknn çok güzel olmuş 🥰 çok teşekkür ederim🙏 gözünüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Zynpgltknn Minikprensesim_ biz fiyat sabitleme yaptırdık 2 ay önceden o yüzden 22 bin ama şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum doktorum Eda ülkü ondan da çok memnunum
Selothatun Zynpgltknn Eda hanımdan bende çok memnunum peki sezaryen sizin tercihiniz miydi? Benim 2 normal doğumum var bunuda nasipse normal istiyorum
Minikprensesim_ Zynpgltknn çok iyimiş 22bin bize Kayseri’de 40.000 den aşağı doğum yok denildi yarın bi arayım eğer bu rakamlarda devlete hiç gitmeyim ben 😞
Minikprensesim_ Zynpgltknn çok ama çok teşekkür ederim bu arada rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏