neseaydin Herkese merhaba güzel anneler:) Birevimde ev veya araba alan oldu mu? Güvenilir bir yer mi? Başvuru yaptım haftaya şubeye gidip net bilgi almak istiyorum. Sizede sorayım dedim♥️
tatlibebegim_ neseaydin ailem kaç sene önce başvurdu önden çok para istemişlerdi güvenemedik açıkçası
Selothatun neseaydin Birevimden annemler ev aldılar bir problem yaşamadık. Kurada çıkmadı süremiz dolunca teslim edildi. Biz peşinatlı girmiştik
Ozlemmkk neseaydin ben kendim tecrübe etmedim ancak yakın bir arkadaşım ve kardeşi maalesef çok zararlı bir şekilde geri çekebildiler paralarını epey uğraştılar ve çok mağdur oldular kesinlikle tavsiye etmiyordu
dmla_ Kaynım katıldı füzuleve araba için kaç aydır bekliyor arabayı alabilmek için iyi yorumlar duymadım eminevim vb yerler için
neseaydin dmla_ Türkiyede birşeyde yolunda gitse keşke bankalar çok faiz koyuyor böyle yerlerde alicengiz oyunları oynuyor galiba
nur-can621 neseaydin size tavsiyem hiç bulaşmayın eşimin kuzeni girmişti ev için yıllarca para verdi ev falan yoktu ortada en son çıkmak istedi yok dosya masrafı bu masrafı diyerek paranın yarısından fazlasını vermediler 2 yıldır davası bitmedi
Narin9 neseaydin biz fuzulevden araba aldık 1.5 senelik girmiştik sanırım 12. Ayda çıktı araba ama süreç gerçekten uzun evrak işleri onay süreci birini bulup ikna etmek kolay olmuyor çünkü önce arabayı noterde size satıp öyle hesabına para geçiyor bunu kabul etmeyebilir herkes
seda_ay neseaydin bizn ev için girmiştik eşimle sozluyken o kadar ödedik zamanı geldi ev bulun gelin demişlerdi ev bulduk bugün parayı vericez yarın vericez derken bilerek aylarca oyaladilar nerdeyse bir seneye yakın en sonunda çekildik yatiridgin parayı verdi ama dosya parası filan kestiler bir sürü
minnosbirkiz neseaydin o dediğiniz yeri bilmiyorum ama katılım evim güvenilir, komşum kurayla arabaya girdi, şansına 5 yada 6. ayda araba sırası geldi, şuanda borcu bile bitti ☺️
Zeyneppx neseaydin dediğinizi bilmiyorum annemler iki kere fuzulevden araba aldılar bizde girdik 11 ay oldu henüz çıkmadı
Semaaaab Fuzulevden araba aldık çok şükür çok memnun kaldık. Taksidimiz bitince işyeri açmak için de girmek istiyoruz hatta
Sedef21 neseaydin biz ev için gitmiştik belli miktar para istediler sonra mesela bize her sene ödeyeceğiniz para miktarı değişecek falan dediler çok saçma geldi enflasyona göre miktar her yıl ödeyeceğiniz miktar yükselecek dedi
Badeela Bir evime bende ev için katılmıştım pandemi girdi sonrasında teslimatı çok geciktirdiler hiç memnun kalmadık
Sedef21 neseaydin evet onun yerine kredi çekmek daha mantıklı tamam bir kaç yıl zorluk çekiyorsun faizi çok oluyor ama asgari ücrete zam geldikçe krediyi ödemek daha kolay hale geliyor bilmiyorum yani birevimde sürekli her sene miktar yükseldikçe ev borcu bitene kadar hep zorluk çekeceksin mantığı yok yani