Razismom Merhaba kızlar.. Emzirme sütyeni, külot vs nasıl aldınız nerden aldınız.. Öneriniz var mı? doğum şekli henüz belli değil… Birde hastanede olmasa olmaz almamız gereken, tecrübeli anneleri bekliyorum 🤗
Sumisali_ Razismom merhaba 👋 dikişlerin üzerine gelmeyecek şekilde tabi sezaryen ise biraz büyük külot tercih edebilirsiniz.Bol olması normal doğum içinde iyi olur diye düşünüyorum.Onun dışında ben emzirme sütyeni kullanamadım beceremedim yani yarım atlet daha rahattı onu da bulundurabilirsiniz yanınızda ve benim olmazsa olmazım alt pijama oldu çok fazla kanamam olmuştu ve 5 tane yetmemişti bile.
Cosimaniehaus Razismom ben 3lü şekilde nbb marka lohusa külodu aldım pamuklu. Ama bence dikişsiz olan büyük beden alsam daha rahat olurmuş dedim. Nbb de güzel fena değil ama lastik izi oluyor haliyle karında. Emzirme sütyeni de hm den sipariş verdim stokta yok diye gelmedi tekrar sipariş verdim farklı renk gelir umarım. fiyatı biraz daha fazla ama görüntü olarak daha iyi bence. Emzirme sütyenlerinin görüntüsünü pek beğenmiyorum genel olarak 😅
Beyzayeniceri Razismom hamile lohusa külodu yerine LCW home da yüksek bel üçlü külotlar var yüksek bel onları tercih edebilirsiniz büyük tercih edin çok rahat edersiniz sezeryan ya da normal doğum olacağı belli olmadığı için 4xl aldım 160 85 kilo aldım o yüzden en büyük bedeni tercih ettim gebelik sürecimde de giyiyorum rahat ediyorum
Beyzayeniceri Razismom yine LCW’de önden çıtçıtlı sütyenler var emzirme sütyeni onlardan aldım bir de normal aynı markadan aldım yine rahat edeceğimi düşünüyorum
Nhrr Sumisali_ merhaba pjima yerine elbise şeklinde lohusa takımları daha iyi olur mu acaba sezeryan dikişli olunca çok zor olmustu bana ilk hamileliğimde.
seddackr Cosimaniehaus dikişsiz dediğinizin fotoğrafını falan koyma şansınız var mı? Naylonumsu gibi olanlar mı?
Sumisali_ Nhrr merhaba 👋 olur tabi ki hatta daha rahat edebilirsiniz.Ama koyu renk olmasına özen gösterin sızabilir.
RumeysaRumi Nhrr benimde ilk doğumum sezeryandi. Gecelik almistim. Dügmeli oluşuda emzirmedede kolaylik sagliyor. Yatarkende elbiseyi yukariya toplayip yatiyordum. Kanama olsada kirlenen biseyim olmadi. Ben 3 gün kalmistim. Kanama azalincada pijama giymistim.
Nhrr RumeysaRumi pjima çok zorlamıştı beni. Bende acaba gecelikleri sadece fotoğraf için mi alıyorlar diye düşünmüştüm teşekkür ederim inşallah bu sefer öyle alacağım.
Newmom1234 Razismom şu lastik konusunda bi önerim olcak benim , e bebekten hamile kilodu almıştım ve çok kötüydü lastikliydi her kenarı ve çok sıkıyodu iz yapıyordu. Ben de aldım bacak ve göbek bölgesi lastiklerini hepsini kestim ve o kadar rahat oldu ki anlatamam en çok o kilotlarımı giymek istiyorum suwenin de aldım pentiden de aldım ama yok kestiklerim gibi değiller 🤭
Cosimaniehaus seddackr dikişsiz lazer kesim diye geçiyor ya onlar bahsettiğim. Lazer kesim yüksel bel külot yazarsanız çıkacaktır🌸