Elanur34 Arkadaşlar çocuğum 2660 doğdu 11 gün oluyor dogali 2960 oldu doktor mamayı kesin dedi çok kilo almış dedi anne sütü ile de doymuyor ağlıyor hep
Caglacolak5237 Elanur34 gayet normal kilo almış salak mı bu doktor 1 ayda en az 600 gram alması lazım zaten. Doktorların birşey bildiğine inancım gerçekten kalmadı artık. Allah’a emanet gidiyorum.
Kontes001 Normal değil mi kilo alması ilk ayları 800-1000 gram alması lazım diye biliyorum ben. Başka doktora gidin
Elanur34 Kontes001 ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 BerivanLina ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 Yasmncm ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 Caglacolak5237 ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 Retjza ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 Mervealya1992 ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Fatma96 Elanur34 bana çok gelmedi ne bilim daha çok erken degilmi çok almış demek için anlamadım valla
Elanur34 Fatma96 ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 zeynosileannis ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
Elanur34 bebegimd7 ya zaten emziriyorum uyumuyor o sıra mama yapıyorum çünkü tam doymuyor ağlıyor ve öyle diyince çocuğum bu sefer ful ac kalıcak birde sarılık atlattik
bebegimd7 Elanur34 siz mamayı kesmeyin. Doymuyorsa elbet mama vermelisiniz. Benim oğlumda doymuyordu mama veriyordum yoksa uyumaz.