Aslann01 Badehandekuzey ben de bebeğim daha küçük söylenecek bişey yoktur belki diye düşünüyordum. (Doktorları haklı çıkarma çabam asgdgdhsj)
68pembemavi01 Aslann01 Eskiden ömür de görev yapıyordu şimdi Medical Park ta görev yapıyor.Kadriye Sapmaz güzel doktor ilgili ben 2 çocuğumda da ona gittim oğlumu onda doğum yaptım.malasef simdi maddi durumdan dolayı devlet’e gidiyorum.
Zeynepesma yesim_gzlyrr şehir hastanesinde Eren haytaoglu var benimle çok güzel ilgilendi kilosunu boyunu herşeyimi söyledi sorun varsa cevaplayayım dedi gayet iyiydi
Aslann01 yesim_gzlyrr yok doktorun kendisi de olsa cihaza bakıyor kendince bişeyler söylüyor asistana. Sonra tamam kalkabilirsin dyor.
alagzz Aslann01 ben neşe yücel e gittim kalp atışını dinletti bana ultrasonu donderip bak bebeğin burda dedi bence çok ilgiliydi tavsiye ederim
Zeynepesma yesim_gzlyrr sabah 10 da e nabizdan randevu almanız mümkün ben dün aldim randevuları açıktı
_Mother_ Zeynepesma ben kendisine randevu almıştım dün iptal edildi ama sizin de öyle oldu mu doktor muayene yerinde olamayacaktır yazıyor
Busraapaydn01_ Aslann01 devlet hastanelerini bu yüzden tercih etmedim ne bilgilendirme var ne başka bişe insanı zorluyorlar özele gitmemiz için ve o yüzden özele gidiyorum
_Mother_ Zeynepesma o tarihi iptal etmişler o zaman bende Cevdet adıgüzele aldım normalde özel kliniğe gidiyorum ama doğum orda yaparsam diye kayıt olsun dedim arada gidin öyle sonra sen nerden çıktın demesinler 😂
Htcsnmtn alagzz Neşe yücel kendisi mi vardi asistani mi ben gittiğimde asistanı bakmıştı ve genelde prof lar bakmiyor diye duydum