Retjza Anlamamanız imkansız. Vajinal doğumun belirtilerini her anne hissediyor. Normal ağrılar sancılar değil çünkü.
miamom Retjza ya benim geceden beri belden giren bir regl sancim var ama haftam erken daha… emin olamıyorum doğum sancısı mi..
Retjza miamom Rahminize bebek ağır geliyor olabilir 30lu haftalardaysanız, bebek büyüdükçe kaslar geriliyor, o ağrı olabilir.
Manolya-27 ggmom merhaba nasıl kayıt olacağız özelde takipliyim ama yine de olur mu kayıt? Online düşündüm de çok iyi olabilir aslında benimde 50 günüm kaldı doğuma
ggmom Manolya-27 devlete gidip muayene olmanız gerekiyor ki kaydınız açılsın sonra muayene öncesi takip eden ebeye soyluyorsunuz o size numarayı falan veriyor kayıt için bana kurs veren ebenin numarasını vermişti aramıştım öyle online yapmıştık
Fatime217 fatmaanurr1 ilk hamilelikte çabuk doğum olmuyor , açılma filan hızlı ilerlemiyo haberin olsun ,yani illaki farkında oluyosun nişan su filan geldiğini, bugün yarın doğuracağını. İçini ferah tut hastaneye gitmen için vaktin olucaktır yani