zlemceylan Aloudn bizim de 20sinde 1 yıl olacak aynı gün evlenmişiz 💖 bende evlilik yıldönümümüzde aslında gebelik haberi almayı çok istiyorum
Aloudn zlemceylan Kesinlikle benim de hayalim o şekilde Adet tarihimde o zaman sizinle aynı Rabbim nasip eder inşallah 💗
Ervaidil zlemceylan bu ovulasyon testleri tutanda var tutmayan da ben tutmayansanız 3 ay kadar yaptım fünaşırı ilişki yaşadım asla tam piki görmedim doktor kontrolünde yaptım ve hamile kaldim
zlemceylan Ervaidil evet kontrole de gittim aslında 3 ay deneyin bir de folik asit verdi bana o kadar yumurtalarım bir tık fazlaymış o da döngüm uzun olduğu için diye söyledi
Hilal3829 Hadi kızlar inşAllah bu ay hepimiz güzel haberler alırız bende ovülasyon yapıyordum iki gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik beklemedeyim ovülasyonda yumurtlamadan 14 gün sonra test yapsam belli olurmu gebelik
E_Merve zlemceylan canım ben ovulasyon testi ile hamile kaldım adet bitişinden 4 gün sonra yapmaya başladım ve 9 gün sonra yumurtlamayı gördüm kontrol çizgisinden bile koyu oluyo ve anında koyulaşyo çizgi
zlemceylan E_Merve evet evet ben önceki ay yapmıştım ama gebelik olmadı bu ay tekrardan deniyorum bakalım folik asit de kullanmaya başladım
zlemceylan noble1 doktorun söylediği pregnom max ama eczaneye gittiğimde başka önerdi balık yağı içeren başka önerdi onu aldım
Merve_kucuk zlemceylan Ay bunu kızımı hamileyken kullanıyordum tadı midemi bulandırıyordu 😂 yuvarlak çikolata gibi dışı ama tadı balık yağı gibi