Aloudn zlemceylan  Benimde şuan bu şekilde ilerliyor kasıklarımda ara ara ağrı hissediyorum yumurtlamam yakındır dıye düşünüyorum
AdaEcem zlemceylan ben ovulasyon kaçırdım gebelik olmadı. Regl başladı. Adet bittimi hemen mi başlamak lazım ovulasyon testine
zlemceylan Yaprak- evet sanırım 1 hafta sonra göreceğim ♥️ hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar getirir 🐣
zlemceylan AdaEcem Zarifokur evet Zarifokur ben sanki biraz daha var gibi düşünüyorum nedense ama yumurtlama masajı var onu yapıyorum bakalım
Aloudn zlemceylan Ay evet şimdi fark ettim hayırlısıyla güzel haberler alırız daha önce gebelık oluşmuydu sizin 🫶🏼
zlemceylan mrp2023 umarım bakalım yumurtalarım bir tık fazlaymış öyle söyledi doktor ama sağlıklı görünüyor dedi tedirgin içinde biraz ilerliyorum hayırlısı 😍♥️
zlemceylan AdaEcem bir gebenin günlüğü sayfasında var oradan bakabilirsiniz yumurtlama masajı adet söktürücü masaj falan
Aloudn zlemceylan Bizimde bu ayın 20 sinde bir yıl olucak şubat ayında hamile kalmıştım nisanda kürtaj oldum mayıstan beri tekrar denemeye başladık bakalım hayırlısı 💙
zlemceylan Aloudn bizim de 20sinde 1 yıl olacak aynı gün evlenmişiz 💖 bende evlilik yıldönümümüzde aslında gebelik haberi almayı çok istiyorum
Pinar6161 Aloudn kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz ne zaman ilişki yaşandı acaba. Benimde bugün 8 haftalık bebeğim düştü kürtaj olmak istemedim kendi düştü. Korunmak istemiyorum bu sebepten soruyorum