urasmommy bebisveannesiiii Lierac , bio -Oil , vazelin bunları 3. Aydan itibaren dönüşümlü kullanıyorum , çatlağa çok yatkınım 35. Haftamdayım çok hafif bir kaç tane oldu kapanışı o bir kaç taneyle yapmayı umut ediyorum😊
Lovelovebaby bebisveannesiiii maşallah 🧿 diyim ben hiç kullanmadım bebek yağı sürdüm şu anlık çatlağım yok inşallah son ayda da olmaz
Elifsvr07 Booksandcats bende öyle badem yağı çatlak kremi kullandım ama cilt yapısıyla alakalı çatlamaya müsaitsen ne yaparsan yap çatlıyorsun
Booksandcats Elifsvr07 evet ben de özellikle badem yağını çok kullandım ama kurtaramadık malesef göbeği 🥹🤭
bebisveannesiiii sweetmom1_ ne güzel bundan sonra da olmaz inş bende ilkinde kullanmadım ama çatladım bu sefer kullanıcam
Minikmercimek_ bebisveannesiiii catlamak değil yarıldıktan sonra başladım 😁 şaka ama gerçek kendime çok kızıyorum resmen kanıyor çatlaklar 🥲
Omusum bebisveannesiiii İlk gebeliğimde pehlivan gibi yağlandım ama yine de çatladım bu kez kullanmıyorum🫠
97-Mucize Evde kantaron var olur mu. 9 haftadayım daha başlamadım ama benimde aklıma takılan birşeydi