Alparslanmom__ bebisveannesiiii 3.aydan sonra kullanmaya başladım Şuan 39 haftalığım daha çatlağım yok şükür 🙏
Kze bebisveannesiiii gobegim birazcik kendini gostermeye baslayinca basladim ben 12 haftalik falanken sabah aksam iki defa suruyorum
1PrensAnnesi___ bebisveannesiiii 11 haftalık kullanmaya başladım şuan 26 haftalık gebeyim yok çok şükür birazda genetik annenizde yoksa sizde de olmaz muhtemelen.
elif475475 bebisveannesiiii ilk hamilelikte 12 ayda başlatmıştı doktorum ama bunda daha gitmedim. Muhtemelen gidince bana başla diyecek. Karnınız çıkmaya başlayınca kullanın. Ama kremden çok yapmanız gereken ani kilo almamak
2prens1prenses__ Alparslanmom__ bende kullanmaya başlıcamda hangi yağı veya kremi önerirsiniz şimdi kafama göre gidip almak istemiyorum
bebisveannesiiii Kze ya bizde 18 haftalık olduk başlamadım daha ama başlıyım bende bir de hangi çatlak yağını kullanıyorsunuz
Elifsvr07 Booksandcats bende öyle badem yağı çatlak kremi kullandım ama cilt yapısıyla alakalı çatlamaya müsaitsen ne yaparsan yap çatlıyorsun
Alparslanmom__ 2prens1prenses__ ben bebe yağı ile basladm duştan sonra her akşam nemlendiriyorum nemlendirmek önemli olan bnce zaten pahalı kremlere gerek yok catlicak olan her türlü çatlıyor kuru fircalamada yapyorum yukardan aşağıya Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı Lilerac
Yeniyeniden bebisveannesiiii 3 .5 aylik oldum 1 haftadır düzenli kullaniyorum simdilkk akşamları 1 ay sonra sabah aksam surerim
Alparslanmom__ bebisveannesiiii Dalin yada Johnson bebe yağlarını kullandm başta maksat nemli tutmak zaten
Sumeyyeky bebisveannesiiii 9. Haftada başladım hiç aksatmadım ama maalesef çatlamayan noktam kalmadı göbeğimde 🥹
sweetmom1_ bebisveannesiiii bende ilk gebeliğimde kullandım hiç çatlak olmadı şimdi 22 haftalık gebeyim hiç bi yağ sürmedim ve karnımda 7 aylık gibi duryo ona rağmen çatlak olmadı
bebisveannesiiii sweetmom1_ ne güzel bundan sonra da olmaz inş bende ilkinde kullanmadım ama çatladım bu sefer kullanıcam
merimiri bebisveannesiiii bebek yağı , doğal zeytin yağı, tatlı badem yağı üçünde denedim maksat nemli tutmaksa yeterli bence şükür henüz yok çatlağım 34 e yaklaştım bundan sonra olur mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
1anonim bebisveannesiiii çatlak biraz genetik bişey ya bence o kadar yağ sürüpte genede çatlayan çok insan gördüm hiç yağ sürmeden hiç çatlamayan da