Linakiz1903 Bol kasılmalı günler geçiriyorum dün nst de iki kez 70leri gördüm yaklaşıyor muyum acaba doğuma 🙈 Sizin günler nasıl geçiyor ben çok sabirsizim bir an önce kavuşmak istiyorum 🙏🥰 46 cm boy 2560 kg olmuşuz nasıl sizce ☺️
Sevcan62 Linakiz1903 gayet güzel kilonuz ideal 35+5 de 3080 kg dı kızım ama 2 hafta önden gidiyor bizde 36+5 iz yarın kontrol nst var benimde sancılarım oluyor ara ara bakalım nasıl çıkacak 😅
Sevinc-Berna87 Linakiz1903 bizde 35+5 dik gecen hafta 3.175 kg dı ogluşum 🧿masallah diyelim bebişlerimize
50_68 Linakiz1903 maşallah bizde 30haftalık olduk 32de randevu var acaba nst ye bağlanır mıyım siz kaçıncı hafta da bağlandınız?
gulfer29 Linakiz1903 bizde 35 +1 ile yola devam ediyoruz. 2500 kg 48 cm. Sancı falan yok şimdilik ayın 16 sına kontrole gideceğim gün verecek doktor doğum için
Smy9494 Benimde 35+2 daha doktora gitmedim bende cok halsizlik var başimi tutamiyorum doktora soracağım nedeni ni ama sanci fln yok hiç birsey.
Linakiz1903 Smy9494 Farkında olmadan vücut yoruluyor hormonlar değişti hepsi biseylere sebeb oluyor canım .
Alparslanmom__ Sevcan62 bizimde normal ilerliyordu son haftalarda suyu azalms ben biraz daha bekleyelim dedim doktoruma sezeryandan korkuyorum 🙈
Alparslanmom__ Sevcan62 salı günü kontrolüm var ozaman belli olacak hayrlısi sağlıklı şekilde nasl olacaksa öyle olsun sancimda yok hala 😢🙈
Alparslanmom__ merimiri salı günü kontrolüm var tekrar komusacgz ozaman belli olacak sancimda yok hala😢🙈
Linakiz1903 Alparslanmom__ hiç korkma çok zorlu geçen normal doğumlarda var artık nasibimiz nasılsa onu yasicaz kucağımıza alınca gelip gecicektir herşey. Bende sezeryandan hiç korkmuyorum mesela normal de alttan kesi atılması beni çok geriyor 😂