Mikrofon0 Nissyoo ben yaptırmadım ama detaylı da iyi birine gittim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bekliyoruz şuan iyi bir doktora başvurun detaylı da gönlünüz rahat olsun en azından anne karnında müdahale edilecek bir durum olursa ederler benim doktorum da ikili testi vs çok tavsiye etmemiş di ☺️
Nissyoo Mikrofon0 arkadaşlarımda öyle diyor aslnda ikiliye gerek yok detaylıda bakarlar diye inşallah sağlıcakla kavusuruz yavrularımıza 🌸
myavocado Nissyoo bence yaptırılmalı, yaptırmamak tercihiniz tabii ama detaylı USG bambaşka bir şey ikili ve fetal DNA da bakılan kromozomsal.anomolileri ultrason tespit edemez.
Nissyoo myavocado yaptırabilirsem fetali yaptırmak istiyorum ama olmazsa ikiliyi yaptırmış olurum insallah
themom95 Nissyoo ikili yaptırın bence sonrasinda gerek duyarsanız fetal yaptırırsiniz yada hiç yaptirmazsiniz
themom95 Nissyoo sağlıklıdır allahin izniyle düşünmeyin kotuyu ama bence yaptırın ki şayet aksi bisey olursa bilir ona göre ilerlersiniz eliniden gelen bisey olursa onu yaparsınız illa aldırmak için yapılmıyor bu testler
Rumay Ebruyi ikili test sonucunun net olmadığını hekimler soyluyor zaten.detayli usg ,amniyosentez net sonuç verir.ikili test sadece usg,amniyosentezi desteklemiş oluyor.isteyen yaptırır bence yaptırılmali.