petunya55 Arkadaşlar ben kacırdım ikili tarama testini acaba 15+5 deyim bir sorun olır mu detaylıya girmek istiyorum direk
Rabiamina petunya55 yaptırmayı istiyorsan 3lü testin haftasına gelmişsin zaten. Onu istiyorsan yaptır.
Rabiamina Nissyoo ben yaptırdım bir şey çıkmadı şükür ama sonuç çıkana kadar stresten öldüm. Kötü bir şey çıksa fetal dna 10 bine yapılıyor. Bir daha hamilelik geçirsem o testleri yaptırmam yüzde 100 bir sonuç bile değil. Çoğu kişi fetal dna dan sağlıklı raporu alıyor gereksiz külfet. O meleğe kıymayacaksak gelene razı olmamız yeter bence.
elif475475 Nissyoo buna eminim. Çünkü herkes şu anda ona yönelmiş. Oğlumda ismini bile duymamıştım ben 😅
zeynosileannis Nissyoo Detaylı ultrasonda kalpte parlaklık böbrek genişlemesi falan çıktığı zaman ikili teste bakmak ister doktor yani kafaya takmam ne olursa kabulüm derseniz yaptırmayın. İnsanın içinde hep bir şüphe oluyor zaten doğana kadar ena azından bu tür testler biraz rahatlatıyor
irem26 Nissyoo araştırmakta fayda var, benim fatal sonucu down çıktığı için maalesef sonlandırıldı. Testin ücreti biraz bütçe zorlayabilir ama karşılığında hayati bir sonuç elde ediyorsunuz bu yönden bakın lütfen🙏 sağlıklı mutlu günler.
Fundaaaaa Nissyoo ben hamile kaldığımı bilmiyordum ve adet söktürücü vs. Dünya kadar ilaç kullandım ondan 3. Bebeğimde yaptıralımmı acaba diye sorduğumuzda doktorlarımın ikisi de bunlar tamamen genetik testler şuan ilaç bir zarar vermiş olsada bebeğe görebiliceğimiz bir test değil. Tamamen size kalmış fakat 2 bebeğinizde gayet sağlıklı genetiğiniz de bir rahatsızlık olcak olsa mutlaka olurdu birisinde maşallahları var. Onun dışında bütün herşeyi zaten detaylı ultrasonda bakıyoruz biz dediler. İkisi de bambaşka hastanede 2 özel doktor ve yaptırmadım şuan 19 haftalık 23-24. Haftalarda ayrıntılı ultrasona gireceğim.
Cansu123_ Nissyoo eskişehir osmangazi üniversite hastanesinde 350 tl gıbı bir rakama yapıyorlar arayarak bilgi alabilirsiniz ben istanbuldan yaptırmaya gittim iyikide gitmişim 🙏
Cansu123_ Nissyoo ikili yaptırdım ama şart değil direk yaptırmak istedinizi söyledinizdede yapıyorlardı ben gittimde 5 ay oldu gideli
Ebruyi Rumay ek olarak birde yanılma payı var asla gerceklıklerı yok burada kac kisi doktorun yanıldıgını söylüyor dusunsenıze cocugunuz hasta dogacak dusuncesı ıle kendınızı yiyip bitiriyorsunuz cocuk doguyor saglıklı
Rumay Ebruyi ikili test sonucunun net olmadığını hekimler soyluyor zaten.detayli usg ,amniyosentez net sonuç verir.ikili test sadece usg,amniyosentezi desteklemiş oluyor.isteyen yaptırır bence yaptırılmali.