Anonimanonim Yektek22 ara sıra alt karın ağrısı ve bacak ağrısı yaşıyorum umarım gebelik belirtisidir
_Birmelekannesii_ Yektek22 hiç bir belirti yok canm sadece kısıklarım ağrıyor haftaya cuma kan vermeyi düşünüyorum
Anonimanonim Babyndmummy inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏🏻🥰 ama gerçekten beklemek çok zor ya
Cambardak__ Yektek22 doktor 12 ağustosta kan ver dedi ama ben caliscam o gün o yüzden 11 ağustos sabah idrar test yapcam silik çizgi çıkarsa 12sinde kan veririm,, gecikmesini bekleyemiyorum🥺
Cambardak__ Yektek22 belirti olarak goguslerim çok hassas elleyince çok acıyor ve ara ara kaşık ağrım oluyor sizin varmi
Dnzm Yektek22 benimde sat 12 temmuz yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum sadece akintidan tahmin ediyorm odonem iliski oldu ama ben carsamba ve persembe test yPtim negatiff…. İlk cocugumda 21. Gunde erken testle ogrenmistim bunda bisey cikmadi.. ne zaman reg olucam bilemiyorum son iki ay duzenim bozulmustu. Kasik agrilarim var 10 gundur bide beyaz akintim oluyor normalde reglime 10 gun kala gogus agrim cok olurdu bu ay yok.. ve bugun inanilmaz bel agrim vardi hic bilmiyorum bence olsa iki gun test yaptigimda silikte olsa cikardi pek umudum yok
Merve_kucuk Dnzm benimde sat 12 temmuz Benimki de 12 Temmuz Dnzm yumurtlamam ne zaman oldu bilmiyorum Benim yumurtlama 21/26 Temmuz arasıydı belki sizinki de öyledir 🤗 Tahmini adet günü 6/9 Ağustos arası gösteriyor ama 9 Ağustos büyük ihtimalle
CansuP- Yektek22 10 temmuzda adet oldum 22 temmuzda aşılamam yapıldı kasık ağrım oluyor ara ara ve bir kaç gündür akıtım var pazartesi günü kan vereceğim
Senonif CansuP- iyi sabretmişsiniz şimdiye kadar on defa test yapmış bi o kadar da kan vermiştim çoktan 😅
Senonif Benimde sat 11 Temmuz, yumurtlama 28 temmuzda oldu beklenilenden geç yumurtladım, uygulamaya göre yumurtlasaydım şimdiye pozitif görürdüm belki ama geç yumurtlayınca süreç uzadı 😄
CansuP- Senonif bugün kaset test yaptım fakat negatif çıktı pazartesi birde kan testi yaptıracağım bakalım inşallah o pozitif çıkar