Yektek22 Kızlar son adet tarihim 13 temmuz yumurtlamam 26 temmuzda oldu. Benimle aynı gün ve yakın olanlar var mı ne zaman test yapılmalı? Belirti için erken mi
Svgbkmz Yektek22 benimde tarih aynı ama aksam kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı sanırım adetimi beklicem sabırsız davrandm biraz
_Birmelekannesii_ Yektek22 bnmde son adet tarihi 12 temmuz 24temuzda da çatlatma iğnesi oldum bende sabırsızlıkla günümü bekliyorum
Bir_nazenin01 Benim son adet 9 temmuz yumurtlama 20 veya 21 temmuz bat ise 7 si 1 haftadır göğüs hassasiyetim var dün ve bugün de sağ kasığımdan belime vuran ağrım var bide sabahları midem bulanıyor iki gündür test sipariş verdim onu bekliyorum bakalım ne olacak
Merve_kucuk _Birmelekannesii_ bnmde son adet tarihi 12 temmuz Benimdee. Pazartesi günü kan vereceğim 🙏🏻🤍
Babyndmummy Birkaç gündür ağrım var kasıklarımda regl olacakmışım gibi ara sıra daha da artıyor batma gibi. Beklemek zormuş sabırsızlanıyorum ama umutlanmak istemiyorum da 🥹
shrnur Benimde sat 15 Temmuz karnımın alt bölgeleri 6 gündür adet ağrısı gibi ağrıyor umarım psikolojik değildir testi hemen yapmıcam adet tarihimi bekliycem umarım kızlar her şey istediğimiz gibi olur bol bol dua edelim 🙏🏻
_Birmelekannesii_ Yektek22 hiç bir belirti yok canm sadece kısıklarım ağrıyor haftaya cuma kan vermeyi düşünüyorum
Cambardak__ Yektek22 doktor 12 ağustosta kan ver dedi ama ben caliscam o gün o yüzden 11 ağustos sabah idrar test yapcam silik çizgi çıkarsa 12sinde kan veririm,, gecikmesini bekleyemiyorum🥺
Cambardak__ Yektek22 belirti olarak goguslerim çok hassas elleyince çok acıyor ve ara ara kaşık ağrım oluyor sizin varmi
Anonimanonim Yektek22 benimde yumurtlama 26sı😊 bat 11 temmuz gösteriyor ama oynayabiliyor benim bir iki gün önce ve sonra gibi