Ozderr Merver benm doktorum da 18.haftaya kadar yanılma payı var şimdi söylemek istemyorum dedi başka bir doktora göründüm net erkek dedi pipisini gösterdi
Merver Ozy aaaa ne zor bi durum benm bi kızım var zaten kız dediği için hazırlık yapmıycam hersey var ama erkege dönerse gerekli hazırlık size ilk ne zaman erkek ddiler kaçıncı hafta
Merver Esmstf ayy umarım sağlıklıca bendede erkege döner rüyamda gördüm cok tatlı bi oğlum oluyordu ondan cok etkilendim 😀
Merver tazecikanneee evet bekliycem ama merak ediyr insan ya bide ikinci ya daha cok meraklanıyorm nedir aceba diye 😀
Nezahatozen Fatmur ben ilk aylardan beri tiksinmiştim ama 3. ayimda kaburga et asermistim bildiğin koklaya koklaya yemistim
Merver Beriliko Msdenizkky ayy valla ne garip bende merak ediyorm bir kızım var oğlum olursa onuda tatmış olurum sağlıklı olsunda bakalm bizim ki yanılma olacakmı
Msdenizkky Merver ilk gebeliğimde 5 ay kız dediler erkek çıktı 😄 2. Gebeliğimde 12. Haftada erkek dedi doktorum inanmadım 17 de kız dedi ama yinede her gittiğimde sordum 30 haftalıgım son 8 haftan kızım olacak allahın izniyle