Merver 15 haftalık doktor ilk cok erken göremeyiz ddi sonra çikolata ye 10 dk sonra bakalm dedi ultrasyonu koydu 1 dk bile sürmedi %80 koz her zaman %20 yanılma payı var cvbını verdi kafam karısık görümceme 15 haftalık kız ddiler sonra 18 de erkek sizce bendede olabilirmi başına gelen varmı ?
Sedef-345 Merver banada drum 16-18. Haftalarda gel öyle bakalım. Sana mahçup olmak istemiyorum . Net göreyim cinsiyeti öyle söyleyim dedi. Bende 16. Haftayı bekliyorum 😂😂😂
Ozy Merver benim basima geldi ilkönce yüzde 80 erkek dediler cinsiyet partisini yaptik sonra 100 kiz dediler Insallah öyledir ve degismez tüm hazirliklar bosa gider
tazecikanneee Merver bende 16da kesin erkek dedi detaylı da kesin kız olduğunu öğrendik bence bekle kuzum pipi diye kordonu gördü muhtemelen ve bir de kesin diyordu alışverişe bile çıkmıştım nerdeyse 😂
Merver sudamlasi evet insan biraz heycanlanıyor hemen öğrenmek istiyor ama bu yanılma durumları kafamızı karıstırıyor
Enisasaf Ben 35 haftalık hamileyim bana 28. Haftaya kadar doktorum kıza benziyor pekte emin değilim belli olmaz dedi eşim sinirlenip doktorumu değiştirdi doktorum %90 oğlan küçücük bi pipi görüyorum dedi bu cinsiyet meselesi doktordan doktora değişiyor bazı doktorlar söylemek istemiyormuş
Merver Enisasaf ya sağlıkla gelsin inşallah ama rüyamda erkek gördüm iki kez doktoe oyle cvp verince cevremde kaç kişi yanılmalı denk gelince içimde hep bi kuşku oldu aceba erkek derlermi sonra pipisi belki daha minik görünmedi 😂😂😂
Mervecevik Enisasaf bebeğinizin cinsiyeti erkek mi oldu acaba bende de emin konuşmuyorlar önce erkek dedi doktor sonra göstermiyor kiz diyelim diye söylüyorlar 24 haftadayim bende
Jami Ilkinde -6 haftada doktorum erkek demisti oyle de cikti. Simdi 16 haftalik gittigimde once 90 erkek dedi ama kordon tam ustundeydi. Bir hafta sonra emin olmadigi ici tekrar cagirdi. Ve bu sefer kiz dedi. 20 haftayi bekliyorum emin olmak icin
Enisasaf Merver Allah hepimizin Yavrusunu sağlıcakla versin kucağımıza rüyanda erkek gördüysen büyük ihtimalle erkektir 😊 Bnde erkek görmüştüm rüyamda ☺️
Merver Enisasaf cevremde herkes erkek erkek diyordu aceba etkisinde kalıp mı rüyamda gördüm aceba ddm ama 2 kez gördüm doktorda kıza benziyor ddi içimde hala aceba erkek değil mi geçiyor merakla netleşmesini bekliyorm umarım ddiğiniz gibi rüyamdaki olur 😍😍
Merver Sedef-345 ben 16.haftaya girdim ama hala ayrıntıkıda ne derlerse diyorm cok yanılma olmus cevremde suan hamile olup 3 kişide oldu aceba bendede olurmu kısmındayım
Sedef-345 Merver o yüzden şimdiden alışverişte yapmak yanlış , aynen en güveniliri detaylı ultrason orda herşeyini görüyorsun :)
Merver Ozy aaaa ne zor bi durum benm bi kızım var zaten kız dediği için hazırlık yapmıycam hersey var ama erkege dönerse gerekli hazırlık size ilk ne zaman erkek ddiler kaçıncı hafta
Esmstf Bende yasadim 16 da %90 kiz dedi ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittim erkek dedi 21 de detayliya girdim orda da gayet net erkekdi😉😀
Merver Esmstf ayy umarım sağlıklıca bendede erkege döner rüyamda gördüm cok tatlı bi oğlum oluyordu ondan cok etkilendim 😀
Nezahatozen Fatmur ben ilk aylardan beri tiksinmiştim ama 3. ayimda kaburga et asermistim bildiğin koklaya koklaya yemistim
Ftmrt Bende 15 haftalıkta %70 kız dendi 17. Haftamda %90 erkek dendi şaşırdık kaldık kıyafet almak için 22. Hafta da detaylıyı bekliycez artık 😂😂
Fatmur DenizligZl midem çok bulanıyor etten tavuktan da ama et daha fazla en çok yeşillik yemek istıyorum yada sulu şeyler bnde cinsiyet kız demişti 12 haftalıkken ama kesin değil
Merver tazecikanneee evet bekliycem ama merak ediyr insan ya bide ikinci ya daha cok meraklanıyorm nedir aceba diye 😀