BusraNur35 zgeDenizKaramanAtmaca Benimde ikizlerim olacak Allahın izniyle isimlerini de Barlas ve Belis düşündük fikir olabilir sizede ☺️
Melike123 zgeDenizKaramanAtmaca Merhaba bende hamileyim bu isimleri düşündüm 🥰 Kız Duru ve ala Erkek atlas ve Aslan
Iremrllh-ymz İşk oğlumun ismi çağan alp , hamileyim suan ve yaman ali düşünüyorum ☺️ sizce uyumlu muu
Sulenur98 Momdamom 🤣😁ay sizin yazıyı okuyunca ben ve eşim aynı bu şekil yeni isimler çok garip eski isimlerden koymak daha mantıklı geliyor bizde derken derken 40+1 haftalığız bebeğin adına ancak zar zor karar kıldık ALİHAN olucak nsşp olursa
Irmak-annesiii18 zgeDenizKaramanAtmaca Kızımın adı İdil ırmak ❤️ Ye oğlum olursa Yusuf Alp 💙 Kızım olursa asel lina koyacağım 🩷
Gizemkrmn @“zgeDenizKaramanAtmaca”# zgeDenizKaramanAtmaca zgeDenizKaramanAtmaca 34+5 benimde kız bebeğim olucak nasip olursa Eslem koyacağım ismini 🙏
Aycaunalsimsek Bende 20+3 oldum, erkek bebek bekliyorum. Ekin ismini çok istiyordum ancak ben hariç kimse beğenmediği için sanırım koymayacağız. Kerem ismi gündemimiz şuanlık. Gerçekten erkek bebek ismi çok zor, hiç bir isme ısınamıyorum 🥴
Sehnaz34 zgeDenizKaramanAtmaca kızım olsaydı masal ya da idil erkek iki oğlum var Toprak aras ve atlas ege üçüncü erkekmiş sanırım henüz ona bizde bulamadık 😅
rgcaliskan zgeDenizKaramanAtmaca benim oğlum olacak şuan 22 haftalığım 😇 ismini Metehan düşündük. Kız olsaydı da İsra Gülce olacaktı
DidemT Kızımız olcak inşallah 19 haftalığız hala karar veremedik bizde malesef 🫠 Aklınızdakiler Parla Ela Deva Lilya Fikir olsun sizlere de ❤️
vehyszm zgeDenizKaramanAtmaca oğlumun adı Eymen Hamza kızımın adı Yüsra Sare.. 35 haftalık hamileyim Zümra Meva olcak ins..
babyUras_ zgeDenizKaramanAtmaca oğlumun ismi Muhammet Yekta şimdi tekrar hamileyim . Kız olursa Eflin Âlâ erkek olursada Ali uras yada Yaman uras diye düşünüyorum 😊