hepoyleolurzaten__ Deletedmom_110 Fundaaaaa 😂 Durun intgramda giremeyenler için kod vermişler bulup atayım size
Fundaaaaa Deletedmom_110 olmuyor ya bende iphone var ama izin vermedi indirdim bağlandı ama bir işe yaramadı sonra hatalı sürüm gibi bir şey çıktı ekranda sildi kendi kendine
Deletedmom_110 Fundaaaaa VPN falan demişler bende yapayım dedim de nasıl yapılıyo bilmiyorum birde korktum telime falan bişey olur diye🤣
Fundaaaaa hepoyleolurzaten__ komple kapatmayı yapmazlar büyük ihtimalle gelir akşam o zaman. Hoş herkes VPN ile zaten giriyor ki değişen bir şey yok
Deletedmom_110 hepoyleolurzaten__ zaten her türlü giriyoruz kullanıyoruz uzatmanın ailemi yok açsınlar 😂
Emel_34 hepoyleolurzaten__ vpn de sadece 1 hafta ucretsız sonrasında ucretlı bıde vpn açıkken banka hesaplarınıza gırmeyın oraya erişim saglanabılıyor ucretsız olanlar eğer ıphone kullanıyorsanız 1.1.1.1:faster internet programını kndırın daha hızlı
hepoyleolurzaten__ Fundaaaaa komple kapatılırsa giremezler 😀 gelsin artık sıkıldık intgramdan başka birşey kullanmiyorum bide burası var sıkıldık