hepoyleolurzaten__ Babymom07 Babymom07 Emel_34 Sonee proton VPN’yi indirin kizlar Google Play’den giriş yapabiliyorsunuz Fundaaaaa
Emel_34 hepoyleolurzaten__ Çin İran kuzey Kore Rusya ve turkıyede mıllı yas ilan edılmıs bayraklar yarıya ındırılmıstır Hamas teror örgüt lıderi hanniye için efenimm
Emel5805 Çok şey yazarimda burdan da atılmayalim.sonra 😂 Türkiye yerin dibine girse hiç kimse bişey yapmazbu kadar😂😂
hepoyleolurzaten__ Emel5805 katılıyorum başka ülkede birşey olsa nedense en çok biz etkileniyoruz bize birşey olsa kimse etkilenmez
Fundaaaaa hepoyleolurzaten__ iphone müsaade etmedi ben indiremedim sabah denedim birisi yazmıştı ama 🥲
hepoyleolurzaten__ Fundaaaaa Başka uygulamalara bakın sirayla deneyin 😂 gogle den akp sürüm olarak da indirebilirsiniz
Deletedmom_110 iPhone kullananlar nasıl yapıyorsunuz VPN olayını nasıl indirip açıcaz birisi yazsın elim ayağım titriyor sinirden 😂
Fundaaaaa Deletedmom_110 olmuyor ya bende iphone var ama izin vermedi indirdim bağlandı ama bir işe yaramadı sonra hatalı sürüm gibi bir şey çıktı ekranda sildi kendi kendine