Songul_33 İlk kızımda eşim sen hamilesin dedi ve sonuç aynen de öyleydi. Diğer kızım 9 yıl sonra oldu yine eşim sen hamilesin dedi ve öyleydi. Fakat oğlumda ben bildim kasık ağrısı oldu hastalığım da gecikince dedim ben hamileyim 🤣🤣🤣🤣
Mnks35 Bende direk idrar rengi değişikliği koyulaşır ve böyle köpük mi desem tortu mu desem üstünde bu tarz bişeyler yüzer ama yine de adetten çook ta öncesi olmaz bu dediğim
Bubu_ Kucuk_dunyam ilk belirtilerim göğüs hassasiyeti ve duygusal hallerim oldu sonra arkasından mide bulantısı baş dönmesi hepsi geldi kızımda hiç belirtim yoktu ama umarım gönlünüze göre olur hayırlı sonuçlarla insallah 🥰❤️🙏🏻
Sevcan62 Kucuk_dunyam test yapmak için adetimin gecikmesini beklemiştim ben negatif görür üzülürüm diye
Caglaaa37 2 gün gecikmiştim sadece ağlıyodum ve ağrım vardı regl sökülememesi gibi duygusallıkta zaten ara ara regl dönemimde oluyodu o yuzden hiç önemsemedim 2 gün geçince test verdim pozitif çıktı
Abbasova_gunay Kucuk_dunyam reglme 1hafta kala sancilar vardi bende regl bekliyordum hic ihtimal vermiyordum regl olucagim gun testle oyrendim 🥹
Kahvesever12 Kucuk_dunyam reglime 5 gün kala sağ kasık ağrısı ve batma yaşadım. Bir iki gün kala da göğüslerimde aşırı sızı ve büyüme oldu ve migren gibi baş ağrısı sonrası regl gecikmesi zaten
Nurgrdp Kucuk_dunyam uyuklama hali göğüslerde ağrı , mide bulantısı diyebilirim Allah gönlünüze göre versin inşallah
Lylla Kucuk_dunyam ben nerdeyse ilk 2 ay hiç bir belirti hissetmedim sadece adetim gelmedi ve test yaptım hep silik çıkıyordu adetinizden 8-10 gün kadar sonra tam çizgi çıkıyor en iyisi doktora gitmek ama zaten idrar testinizde 2 çizgi çıktıysa okeydir sonrasında doktor randevunuzu bekleyin kan vs alıyorlar kesinleşiyor durum
Lylla Kucuk_dunyam bir de 6-7 haftalık olana kadar gitmeyin doktora ben yalan söyledim karnım ağrıyor diye dayanamadım meraktan çünkü randevuyu geç veriyorlar😂 sonra doktorda korktu tabiki dış gebelik olabilir vs dedi boşu boşuna korkuttuk kendimizi cok şükür şuan hersey yolunda bir de şansıma geç döllenme oldu 2 hafta gerideyim adetimden o tarz olaylarda olabiliyor yani endişelenmeyin doktor hesaplıyor zaten kaçıncı haftada olduğunuzu
Ervaidil Kucuk_dunyam ben her ay o kadar belirti bar kesin hamileyim dedim ve hep negatifle sonuçlandı. Hamile olduğumu öğrendiğim ay asla bi belirti yoktu yani aylarca boşuna belirti aramışım hamileliğini öğrendikten sonra yavaş yavaş başlıyor belirtin ❤️
Esma_nur34 Kucuk_dunyam ben direkt kaşık ağrısı gördüm çok hafif ince bir sızı iki hafta sürdü ama ilk hamileliğim olduğu için ve plansız gebelik olduğu için anlamadım sonra adetime bir gün kala içime doğdu test yaptım pozitifti
Busra_28 Kucuk_dunyam kasıklarım sürekli ağrıyordu ben de reglim gecikti bir türlü olamadım ondan sanıyordum ve benim de ilk deneme olduğu için hamile olmam aklımın ucundan geçmemişti 😅
Lavin___ Busra_28 benim de 2. denemeydi hiç beklemiyordum aynı sizin gibi olmuştum gecikti diye ağrı yapıyor sanmıştım😂
miko1297 Kucuk_dunyam benim sadece akıntı olmuştu belirti olarak ama ilk defa öyle bir akıntım vardı nemlendirici gibi böyle krem gibiydi o zaman şüphelenmiştim sonra adete 4 gün kala da pozitif çıkmıştı
mervedmrcn Kucuk_dunyam her pms döneminde göğüs ağrım olurdu ama bu kez dokunamayacağım derecede göğüs ağrım vardı sızlıyordu resmen ve minik minik bezeler çıkmıştı göğüs ucumda sonra bi anda da dolgunlaştılar 😅
MelisaErsoy35 Kucuk_dunyam çok şiddetlı Mıgde ağrısı yaşadım sankı tas bağlamışlar gıbı bırde göğüs ağrısı yenı göğüs çıkar gıbı 🥹🥹
Sd2147_ Kucuk_dunyam benim sadece bağışıklığım düşmüştü sürekli gripten şüpheleniyordum ve cildim soluktu başka bir belirti yaşamadım
Lavin___ Kucuk_dunyam adet olmadan önce olan kasık ağrısının daha şiddetlisi dışında bir belirtim olmadı 2 gün geciktikten sonra ancak anlamıştım zaten😂 göğüs hassasiyeti ağrısı da vardı ama her adet olacağımda olan bir şeydi bu ordan da anlamadım bu yüzden