hayathayal yamacinannesi 🤣🤣 balikesirliyim kocadanda konyaliyim. gariyi konyalilarsa cok kullaniyor bende yazarken makarasina yazmayi seviyorum😁🔸️
deryanehir hayathayal nasipse sabah doğuranlar kervanına katılıyorum canım allah hepimizi evlatlarına kavuştursun inşallah 😀😀😀
Albertos hayathayal kızlar biz iyiz kızımla Doğum yaptım spinal sezaryanla hayırlısı sizlerin başına .
Cismmpoyraz48 hayathayal 38+3 gelmek istemiyor bu ocak bebisleri anca itekliyor kızım sancilarmz olup geçiyor ama Nst de çıkmıyor 😒
Bsrerkk Btugl nst de sancım çıkıyor bende çok net hissediyorum dua et canım bana kolay atlatabileyim bu süreci sancı zorluyo biraz :/
Btugl Bsrerkk duam seninle ve senin gibi sancısı olan her annişle önce siz sonra ben kurtulyim inşallah 😍😘
secilertu EzgiNadir o hareketlilik bizde de var 😊 normalde son haftalarda yeri daraldığı için pek hareket etmez derlerdi ama bendeki de sona yaklaştıkça artan bir hareketlilik var sanki anlamadım normal midir sizce ? 37+5iz
Bsrerkk secilertu valla benimki pek hareketli değildi bugüne kadar bütün sancıyla hareket başladı resmen aşaya ittirdiğini hissediyorum ve sancıyla başa çıkmak çok zor nasıl başa çıkılıyor kızlar bi el atın
EzgiNadir secilertu valla benim ki özellikle 37.haftamdan sonra beri bi hareketli bazı hareketleri bana ayy dedirtiyo sanki delipte çıkacak gibi ☺️
Yavrusuveannesi secilertu aynı durum bende de var sürekli hareket halinde bence yeri daraldığı için hareketleri daha belirgin oluyo dönmesini bile hissediyorum
EzgiNadir secilertu bence çok normal çünkü benimde 37.haftam dan sonra daha da bi hareketlendi dışarıdan görenler şaşırıyor karnım şekilden şekile giriyor şuan 39 haftalığız kızım hala kıpır kıpır öyle hareket ediyor ki bazen canımı acıtıyor ☺️☺️
secilertu EzgiNadir aynen benimki de öyle resmen fırsat kolluyor gibi 😊 38. Haftada kontrolümüz vardı bu hareketliliğe doktor erken gelir der dedim ama doktor keyfi yerinde daha gelmez sen hazırlıklı ol çıkınca da böyle hareketli bir bebeğin olur dedi 😁
Bsrerkk hayathayal karından başlayıp bele vuruyo sonra kasıklara vuruyo canım ben Doğum yaptım sabah 05:12 de 🤩🙏😍
hayathayal Yavrusuveannesi benimki asagi ittiriyor o kipirdadikca bıçak gibi sanci giriyor. yakinmiki dogum ya
secilertu Yavrusuveannesi karnım resmen şekil değiştirdi eğilmeler bükülmeler hat safhada 😊 bu kadar hareketlilik için erken gelir mi acaba demiştim ama doktorumuz keyfi yerinde 40tan önce beklemeyin dedi 😬 38+1 deyim