Elifff77 Esse benide doktor sali cagirdi alttan bakcak heralde acilma varmi diye hic alttan muayene etmedi cunku
Sinemtzr 38+2 gelmesi icin elimden geleni yapiyom dun agrim vardi gittik ne acilma var ne su geliyo deli olacam ustelik catlamadi karnim diye seviniyodum insan bir gecede catlarmi vallahi catlamisim oglum orayi gerdire gerdire acmiş ya :( iliski deniyoz merdiven inip cikiyom hurma yiyom sicak suda duruyom banamisin demiyo bole giderse ben subatida gorcem galiba :(
Bsrerkk Btugl 39+4 çok saol darısı başına canım dr nst istedi bakalım gidip bi çektirecem bakalım nasıl çıkıcak
Bsrerkk Btugl nst de sancım çıkıyor bende çok net hissediyorum dua et canım bana kolay atlatabileyim bu süreci sancı zorluyo biraz :/
hayathayal Candy_liz bende persembe olmustum muayene. o gunden beri geliyordu. dunde bi anda hastaneye gidince sanciyla gene muayene ettiler simdide geliyor. ondan nisanda gelse cok ayirt edemem gibi sanıyorum
Yavrusuveannesi hayathayal yaaa şimdi ben de post açaçaktım alttan ağrım çok var taş gibi orası bu Doğum belirtisi oluyomuymuş