Benay hayathayal bana sancın başlayınca suya koy dediler duaları varmış onu okuyacakmışsın suya koyacakmışsın içeni de duydum içmeyeni de ama bir yudum içenler daha çok işe yaradı diyor canım bir de onu dene istersen
Elifff77 bsebse 40 +2 olduk hala ses yok gece bel agrilarim oluyo sali kontrol var bakalim doktor ne dicek 🙄🙄
bsebse Elifff77 iyi senin doktorun bekliuor yine o.zaman Benimki sali yada carsamba suni veririz dedi yarin kontrolum var. En azindan bel agrin var kuzum bende o da yok. İnsallah bir anda geliversinler kendileri ya ❤🙏
Esse Elifff77 ben de 40+3 gelmezse artık Çarşamba ya da Perşembe suni sancı verecek açılma da yok kanala inmede yok
Nese23 39 olucam iki gün önce nişan bozuldu gittik ne sancı ne açılma geri geldim şimdi hiç bişey yok sertlik dışında bekliyoruz bakalım☺️☺️
hayathayal Nese23 bende anlayamadım muayeneden sonra bisiler geliyodu doktor normal dedi. nisan bile gelse anlamam bu gelen seylerle 😔
Mihraa Bende Cuma günü kızıma kavuşuyorum sezeryan olucaz biz gün aldık dün doktorumuzdan çok heyecanlıyım bekliyorum işte bende 🤗
Bsrerkk hayathayal şimdi WC’ye girdim idrarımla gelen küçük kan pıhtısı gibi bişeyler vardı peçeteyle kurularkende çok açık pembe lekeliydi nişan mı acaba 🤔
hayathayal Bsrerkk valla tecrubeliler dese daha iyi olur. sumuksu ve pembe olcak diyolar. benim muayeneden beri koyu renkli akinti oluyo. gelse bile anlamam heralde 😁
Hediye09 Bende bugün 38 oldum. Bende de belirti yok gibi. Göbek deliğim biraz daha aşağı inmiş sanki sizde de öyle olan var mi. Bide geceleri ne sağ tarafima ne sol tarafima rahat uyuyamıyorum,sürekli bi sağa bi sola dönüp duruyorum. Bu son günler daha bi yavaş geciyo zaman. Sağlıcakla gelsinler inşallah 😊💜😇
Bsrerkk Hediye09 geç bile kalmışsın canım ye ben her gün 3 tane yedim bugün hem sancım hem nişanım geldi
Candy_liz hayathayal cuma günü çatı muayenesinden beri bende de açık kahverengi akıntı var kesilmedi.. geçen hafta da yapmıştı doktorum daha koyuydu ama bir iki kez geldikten sonra kesilmişti.. Bu kez bir parmak açıklık var dedi..38+3 oldum.. plasentam yaşlanmaya başlamış..ara ara kasılma oluyor ama düzenli değil henüz.. Bende de durumlar böyle..